„Suntem în Alaska, la minus 10 grade!” Florin Tănase a pus tunurile pe arbitri, după remiza cu Sepsi. Toate reacțiile

Robert Zanfir / 19.12.2021, 22:47
„Suntem în Alaska, la minus 10 grade!” Florin Tănase a pus tunurile pe arbitri, după remiza cu Sepsi. Toate reacțiile

FCSB a remizat cu Sepsi, 0-0, iar echipa lui Gigi Becali se distanțează la 10 puncte de liderul CFR Cluj. Florin Tănase a declarat după meci că arbitrul a avut rolul lui în ecuația meciului.

FCSB s-a împiedicat iar de Sepsi. Cele două echipei au remizat, 0-0, iar CFR Cluj își poate face planurile liniștită pentru un nou titlu.

„Suntem în Alaska, la minus 10 grade!” Florin Tănase a pus tunurile pe arbitri, după remiza cu Sepsi

„Nu am reușit să continuăm seria victoriilor, dar este un punct câștigat în deplasare, contra unei echipe bune, cu experiență, care joacă un fotbal frumos, cu un public numeros.

Prima repriză, probabil dacă reușeam eu să marchez la acea lovitură de cap, altfel ar fi decurs meciul. Dar asta e. Nu am reușit să o direcționez spre poartă.

E fotbal, poți să te încurci cu oricine, poți să bați pe oricine. Da, ei au avut ocaziile mari. Per total, dacă te uiți la numărul ocaziilor, da, ar trebui să fim mulțumiți cu un punct.

Suntem în Alaska. La -10 puncte?! Asta este, ce să facem? Am pierdut doi oameni importanți din cauza arbitrului. Parcă știa cine are galben. Mai avea să îmi dea și mie.

Rămâne de văzut, să vină oferta scrisă și apoi vom comunica. Clauza este fixă, 3 milioane, acum să vedem dacă va veni oferta scrisă.

Ce ai alege între bani și națională? Sunt sincer, bani mai mulți! Ce, acolo nu se joacă fotbal? Eu cred că nu mai sunt campionate așa de slabe”, a declarat Florin Tănase la finalul partidei.

Claudiu Keșeru: „Cât timp ești aici, te expui. Dar știam unde vin!”

„Au fost mult mai prezenți în meci. Un rezultat de egalitate bun. Fiecare are dreptul să spună ce vrea. Atât timp cât suntem aici, în momentul ăla te-ai expus.

Știam unde vin, da, de asta nici nu spun nimic.

Oare de ce am jucat așa bine până acum, apoi ceva s-a rupt. Pe data de 5 sunt la reunire. Nu știu dacă voi rămâne aici, nu știu care sunt planurile”, a declarat Keșeru la finalul meciului.

Toni Petrea: „Cel mai slab joc de când am venit!”

„Cred că e cel mai sab joc de când am venit. Nu am reușit să facem pressing, știam că sunt o echipă de posesie, care încearcă să ajungă cât mai repede în fața porții.

Bine că nu am pierdut, e un punct câștigat. Urmează pauza și trebuie să ne pregătim mai bine.

Am fost forțat de împrejurări cu Târnovanu. Mă bucur pentru el, îl felicit pentru evoluția din această seară. Dar din punct de vedere tactic, jocul nu a fost așa cum ne-am dorit.

Nu tot timpul poți să faci schimbări și să aduci un plus în jocul echipei.

Credeți că noi nu voiam să câștigăm, dar atât am putut. E o diferență mare, dar să vedem ce putem face din ianuarie. E sport, e fotbal, nu se știe ce se poate întâmpla.

CFR nu pierde puncte, bravo lor! Vedem ce soluții vom avea până la meciul cu CFR Cluj.

Pe Tănase îl văd aici, în vestiar.

Ce cadou le-aș face fanilor? Titlul!”, a declarat și Toni Petrea.

Sepsi – FCSB 0-0. ECHIPELE DE START:

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Bg. Mitrea, R. Ispas – Bărbuț, Eder Gonzales, N. Păun, M. Ștefănescu – Damașcan, Achahbar
Rezerve: Began – Tincu, Ashkovski, Fofana, Dumitrescu, Chunchukov, Luckassen, Golofca, Bojic
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Dumiter, V. Gheorghe
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Budescu, A. Burlacu, Ov. Popescu, Oaidă, Keșeru, Musi, S. Șerban
Antrenor: Anton Petrea