Supărăciosul Gică Hagi s-a enervat din cauza unui cameraman tv. Ce l-a deranjat pe antrenorul Farului Constanța

Moldoveanu Camelia / 21.12.2021, 08:26
Supărăciosul Gică Hagi s-a enervat din cauza unui cameraman tv. Ce l-a deranjat pe antrenorul Farului Constanța

Echipa lui Gică Hagi, Farul Constanța, a câștigat fără probleme meciul cu Dinamo, scor 2-0. Cu toate că „marinarii” au dominat vizibil confruntarea, „Regele” a trăit meciul cu emoții uriașe. O replică adresată unui cameraman tv a atras atenția tuturor.

Reacția lui Gică Hagi atunci când a văzut că este filmat

Farul Constanța încheie anul cu încă o victorie, învingând Dinamo, acasă, în Groapă. Cu toate că Gică Hagi se află pe locul 6 în Liga 1 și s-a luptat cu formația din coada clasamentului, emoțiile au fost la cele mai înalte cote.

„Regele” a trăit intens meciul, fiind ușor supărăcios. În prima repriză el a strigat, spre uimirea multora, către unul dintre cameramanii meciului. Se pare că a fost deranjat de faptul că atenția a rămas pentru prea multă vreme asupra lui.

Hai, mă, nu mă mai filma. Fii atent la meci!”, i-a strigat Hagi cameramanului.

„Mai avem de lucrat în atac. Vom face 2-3 transferuri!”

După o primă repriză lipsită de goluri, Farul Constanța a deblocat tabela în minutul 53. Jefte nu a mai ratat de această dată și l-a învins pe Eșanu cu un voleu din 6 metri. Reușita lui Jefte a fost urmată, la doar trei minute distanță, și de un gol al lui George Ganea.

După un contraatac fulger al constănțenilor, Jefte l-a lansat perfect pe Ganea în flancul stâng, iar „șeptarul”, după ce l-a culcat pe Popa, a finalizat cu un șut la colțul lung. Golul lui Ganea a stabilit scorul final de pe tabelă, 2-0 pentru Farul Constanța, care a urcat pe 6 în Liga I și termină anul pe loc de play-off.

Șase luni în care am muncit bine. Nu am fost constanți, dar am progresat mult. Trebuie să fim mai concreți în fața porții, ne-am creat ocazii. Le-am mulțumit jucătorilor pentru această victorie. Nu era ușor ca într-o săptămână să menții tonusul acesta în trei meciuri. Au luptat, au avut determinare.

Iar a început meciul, am avut ocazii multe, parcă era istoria de la meciul cu CFR. Dar în repriza a două am înscris repede și după au fost mai descătușați.

Am fundași buni, dar ar trebui să marcăm mai multe goluri. Cred că meritam să avem mai multe goluri, pentru că am avut ocazii multe. În atac trebuie să lucrăm mai bine și să fim mai concreți.

Nu știu de transferuri. De mâine începem să ne gândim. Vedem cine a dat randament, vom vorbi cu ei și vom trage concluziile. Avem copii foarte mulți, avem și echipa a două. Vedem și o să tragem linie. Dar cu siguranță, 2-3 transferuri o să aducem.

E o vacanță scurtă. Dacă aducem ceva trebuie să aducem până începem și trebuie să ne aducă un plus echipei”, a spus Gică Hagi.