Supărare mare la Sepsi, după remiza dramatică cu Rapid: „Suntem aerieni! Am spulberat orice șansă la play-off”

Robert Zanfir / 11.02.2022, 22:09
Supărare mare la Sepsi, după remiza dramatică cu Rapid: „Suntem aerieni! Am spulberat orice șansă la play-off”

Sepsi a pierdut ultima șansă la play-off, anunță Bogdan Mitrea. Echipa lui Cristiano Bergodi a fost egalată de Rapid în prelungirile partidei, după o eroare a lui Niczuly.

Rapid a primit vizita celor de la Sepsi, într-un meci care a contat pentru runda 26. Gazdele au jucat în 10 oameni pentru mai bine de o repriză. Alex Ioniță a egalat în prelungiri.

Supărare mare la Sepsi, după remiza dramatică cu Rapid: „Suntem aerieni! Am spulberat orice șansă la play-off”

Bogdan Mitrea a recunoscut la finalul partidei că este dărâmat de ratarea obiectivului.

„Suntem supărați că nu am știut să gestionăm un minut. E supărare mare, e vina noastră. Am spulberat orice șansă, dacă mai aveam, să urcăm în play-off.

Am fost sub orice critică. Puteau să ne dea gol, culmea, când au avut om în minus. Este vina noastră, sper să învățăm ceva și mergem înainte.

Când pierzi puncte în ultimul minut, este totul… am fost prea aerieni.

Cam așa a fost și meciul de azi, sus jos, cum a fost tot campionatul. Am pierdut obiectivul pe care l-am avut”, a declarat Bogdan Mitrea.

Cristiano Bergodi: Nu am explicații!

„Dezamăgit, pentru că am pierdut două puncte. Când te oprești, nu mai joci mingea cum am jucat în prima repriză, deși ai un om în plus, normal că merităm ce am luat, adică un punct.

În prima repriză a fost bine, dar în a doua repriză trebuia să plimbăm mingea. Nu am mai jucat deloc! Aruncam mingea sus, la bătaie, în contre. N-am explicații!

Erau trei puncte foarte importante pentru noi, care ne gândim la play-off. E numai vina noastră că n-am câștigat. Nu știu dacă e ultima șansă pentru play-off. Probabil s-a terminat, dar nu mă uit mult la clasament.

Da, urmează un meci mai special cu Voluntari, am stat acolo un an și jumătate și am numai amintiri frumoase despre această echipă. Mă întorc cu plăcere la Voluntari pentru acest meci. E o echipă bună, care joacă, merită locul pe care îl ocupă în clasament. Sunt sigur că va fi un meci frumos”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul partidei.

Este un punct care ne ajută. Nu ne ajută foarte mult, era mai bună victoria. Dar e fotbal, e posibil orice. Putem obține puncte cu oricine
Horațiu Moldovan

Rapid – Sepsi 1-1. ECHIPELE DE START:

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Al. Albu, Kait – Sefer, Marzouk, R. Ilie – Vojtus
Rezerve: Drăghia – Belu Iordache, Dandea, Goge, R. Moise, Al. Ioniță II, Ad. Bălan, Pănoiu, Carnat
Antrenor: Mihai Iosif

Sepsi: Nizuly – Dimitrov, Ninaj, Bg. Mitrea, A. Dumitrescu – E. Gonzales, Aganovic – Bărbuț, Achahbar, M. Ștefănescu – Al. Tudorie
Rezerve: Began, R. Ispas, Vașvari, Tincu, Damșcan, Luckassen, Golofca, N. Păun, Ashkovski
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitri: Colţescu Sebastian (Craiova), Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)