Supărarea lui Erik Lincar după ce Universitatea Cluj a promovat în Liga 1 în urma barajului cu Dinamo: „Să-și ceară scuze”

Octavian Vasilescu / 30.05.2022, 13:13
Supărarea lui Erik Lincar după ce Universitatea Cluj a promovat în Liga 1 în urma barajului cu Dinamo: „Să-și ceară scuze”

Antrenorul Erik Lincar (43 de ani) a promovat în Liga 1 alături de Universitatea Cluj. După finalul barajului cu Dinamo, tehnicianul le-a transmis un mesaj suporterilor din Cluj-Napoca.

Fanii lui „U” Cluj sunt îndemnați să-și prezinte scuzele în fața jucătorilor, după ce i-au acuzat că „au trântit” meciul retur cu Hermannstadt din play-off-ul Ligii 2.

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria sa de 74 de ani. VEZI AICI Cela mai tari imagini din barajul Dinamo – Universitatea Cluj.

Erik Lincar, mesaj pentru fanii echipei „U” Cluj

Chiar vreau să transmit un mesaj oamenilor din Cluj: ‘Ia uitați, blatiștii, mercenarii și chiar dacă aș putea să îi menționez pe fiecare, pe Gorcea, pe Păun, pe Ispas, pe Gugu, pe Vomir, pe Ilie, Dobrescu, Pârvulescu, Pires, Filip, Balgiu, Haită, Remacle, Ribero, Ely, Hofman, Ciobanu, Boiciuc, Vali Alexandru, sper să nu omit pe cineva’.

Băieții au suferit mult și nu cred că meritau în unele momente să fie duși în zona aia că nu și-au apărat corect șansele. Asta pe mine mă doare cel mai rău. Dar sper ca toți acei oameni care i-au făcut blatiști să vină și să-și ceară scuze, atâta mi-aș dori. Oriunde vor ei, chiar și online.

Eu nu am vorbit de suporteri neapărat. Clujul e mare. După meciul cu Hermannstadt, acolo au fost niște probleme. Eu am spus mereu că atâta timp cât voi fi antrenor, niciun jucător nu mă va vinde”, a declarat Erik Lincar, după ce a trimis-o pe Dinamo în Liga 2.

Universitatea Cluj a ajuns la baraj după ce a terminat pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2. Petrolul și Hermannstadt au promovat direct în prima divizie.

Dinamo merge în Liga 2

Dragoș Tescan (22 de ani) a deschis scorul în returul meciului Dinamo – Universitatea Cluj cu o execuție incredibilă.

Mijlocașul oaspeților a înscris un gol fabulos în „Groapă”, în minutul 17. Tescan l-a învins pe portarul Mihai Eșanu cu o minge lobată, expediată de la peste 25 de metri. Mingea „a mușcat” bara transversală, după care a picat în poartă.

Vlad Morar (28 de ani) a egalat pentru Dinamo în minutul 19. Gazdele n-au avut forța să mai înscrie vreun gol, astfel că din sezonul viitor vor evolua în eșalonul secund.

Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1 la general, după ce a câștigat cu 2-0 în tur, pe teren propriu.

VIDEO Giani Kiriță, discurs dur la PlaySport Live

Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa.

Un club că Dinamo nu se retrogradează. O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a spus Giani Kiriță, la Playsport Live.