Superbă la 47 de ani. Cum arată Virginia Laic, campioana națională la fitness: Este de meserie medic stomatolog

Catinca Giosanu 12.05.2023, 10:43

Virginia Laic, de profesie medic, a devenit campioană națională la fitness. Doctorița în vârstă de 47 de ani a urcat pe prima treaptă a podiumului la Categoria „bikini fitness masters 45 +“ şi a cucerit medalia de bronz la Categoria „fit model“.

Cum arată Virginia Laic la 47 de ani

O doctoriță stomatolog din Roman, judeţul Neamţ, este noua câştigătoare a Cupei României la fitness, la Categoria „bikini fitness masters 45 +“, conform Adevărul.

Competiţia a fost organizată la Cluj-Napoca de către Federaţia Română de Culturism şi Fitness la finalul lunii aprilie.

Doctorița a plâns de bucurie după ce a intrat în posesia premiului. Ea a ținut să le mulțumească celor care au crezut în ea printr-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook.

Oameni buni, dragii mei,
vă salut și vă îmbrățișez pe fiecare în parte! Vă mulțumesc din toată inima pentru frumoasele și emoționantele mesaje și aprecieri, pentru toate încurajările!”, a scris medicul, pe pegina sa de Facebook.

A vrut să abandoneze

Virginia și-a deschis sufletul și le-a spus fanilor că a vrut să abandoneze competiția organizată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness. Ea a recunoscut că a fost la un pas să se retragă din cursă cu o zi înainte de start.

Plâng acum, vreo două zile am fost încă sub adrenalină, plâng de bucurie pentru rezultatele obținute și mai ales cu recunoștință pentru toată susținerea primită pe parcursul întregii pregătiri, care a fost una relativ scurtă și extrem de anevoioasă și intensă (9 săptămâni cu câte 2 antrenamente pe zi, ce au urmat unei perioade de 2 luni de activitate sportivă limitată de prezența unei contracturi musculare, reticentă la multiple proceduri). 9 săptămâni în care am ezitat aproape zilnic, în care m-am întrebat dacă am facut alegerea corectă să particip la această competiție, 9 săptămâni în care mi-am stresat antrenorul, familia, colegii și prietenii (unii dintre ei mi-au devenit și mai apropiați, alții m-au abandonat-dar nu pot avea pretenții, când eu însămi am vrut să abandonez proiectul, chiar și cu o zi înainte de competiție).”, se mai arată în postarea făcută de doctorița din Roman.

Nu este pentru prima dată când Virginia Laic participă la o competiție sportivă și este premiată. Ea a practicat și arte marțiale, dansuri, aerobic, precum și zumba.

Urmăriți Playsport.ro și pe