Supercupa României, primul meci cu VAR. S-au pus în vânzare biletele

Giosanu Catinca / 28.06.2022, 16:33
Supercupa României, primul meci cu VAR. S-au pus în vânzare biletele

S-au pus în vânzare biletele la Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi. Partida se joacă sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru Supercupa României 2022, CFR Cluj – Sepsi. Va fi primul joc din România care va beneficia de sistemul VAR.

Partida de la Arad va deschide noul sezon fotbalistic din România și va fi primul joc oficial din țară care va beneficia de sistemul de arbitraj video.

Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următoarele site-uri: bilete.frf.ro și bilete.ro.

Cum poţi cumpăra online bilete la Supercupa României

Prețul unui tichet variază între 25 și 50 de lei, în funcție de zona aleasă.

Copiii cu vârsta sub 14 ani beneficiază de acces gratuit. Însă ei pot intra doar în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”. Reprezentanții copiilor trebuie să aleagă tipul biletului (copil) în momentul în care efectuează comanda. Este necesar ca datele micuților să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

Anunțul FRF

Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Francisc Neuman din Arad se dă startul noului sezon competițional prin duelul dintre campioana Ligii 1 și câștigătoarea Cupei României. Biletele la Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, sunt disponibile online. Prețurile sunt de 25 lei (peluze), respectiv 50 lei (tribune). Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor «Tribuna 2 Family Zone», alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate acestora bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, și a actului de identitate.”, se arată într-un comunicat remis de către reprezentanții FRF.

Anul trecut, Universitatea Craiova a învins formația CFR Cluj la penalty.