Superliga prinde culoare. FC Voluntari a transferat un fotbalist care a trecut pe la Porto și prin campionatul belgian

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.09.2022, 18:44
Superliga prinde culoare. FC Voluntari a transferat un fotbalist care a trecut pe la Porto și prin campionatul belgian

Superliga României nu cunoaște pauză în ceea ce privește legitimările de jucători. Liberi de contract, bineînțeles. Deși sezonul a început deja de mai bine de două luni, cluburile din prima noastră ligă continuă să facă diferite mutări aproape în fiecare zi.

FC Voluntari va avea în lot singurul jucător mexican din această ediție de Superliga României

A fost o zi destul de agitată din acest punct de vedere. După ce FC Botoșani a anunțat oficial că a legitimat doi atacanți francezi, cei de la FC Voluntari au prezentat oficial un mijlocaș mexican în vârstă de 26 de ani, care a bifat 4 selecții până acum la naționala țării sale.

Este vorba despre Omar Govea, jucător care a evoluat anterior la echipa secundă a celor de la FC Porto, dar și la mai multe formații din Belgia. El a semnat un contract pe două sezoane cu FC Voluntari, va purta tricoul cu numărul 16 și va fi singurul jucător mexican din acest sezon de Superliga României.

„Bun venit, Omar Govea!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul Omar Govea.
Omar Govea este un mijlocaș mexican, în vârstă de 26 de ani, cu 4 meciuri în naționala țării sale, care a mai jucat până acum la echipele de club: San Louis, Minerva de Zacatecas, Club America, FC Porto B, Mouscron, Royal Antwerp și Zulte Waregem.

În perioada petrecută în Belgia, Omar a reușit să înscrie 8 goluri și să ofere 16 pase decisive.
Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, noul nostru jucător va purta numărul 16 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește evoluții încununate cu multe reușite în tricoul FC Voluntari”, a fost anunțul făcut de clubul ilfovean prin intermediul rețelelor de socializare.

FC Botoșani a adus doi atacanți francezi

Cu puțin timp înainte de prezentarea oficială a lui Omar Govea, un alt club din Superligă, FC Botoșani, a anunțat oficial doi jucători. Este vorba despre atacanții francezi Cyril Zabou și Virgile Pinson, ambii în vârstă de 26 de ani. Din informațiile PlaySport, cei doi i-au fost recomandați lui Valeriu Iftime de către Hervin Ongenda, fosta vedetă a echipei moldovene care în prezent evoluează în Cipru, la Apollon Limassol.

FC Botoșani a semnat cu atacanții Zabou Cyril și Virgile Pinson!

Francezii Zabou Bohui Cyril și Virgil Jacky Marcel Pinson au semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de 2 ani și se vor alătura din această săptămână lotului lui Mihai Teja.

Cyril Zabou (26 de ani) a jucat în ligile inferioare din Franța la echipele Quevilly Rouen (Liga 2), FC Chambly (Liga 4), Bourges Foot și AF Bobigny (Liga 4).

Virgile Pinson (26 de ani) a jucat la Lokomotiv Sofia (Liga 1 Bulgaria), Quevilly Rouen (Liga 2 – Franța), Stade Reims (Liga 1 – Franța) și Antalyaspor U21.

Bine ai venit, ZABOU Cyril!
Bine ai venit, Virgile Pinson!”, au anunțat și moldovenii, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe