Surpriză de proporții. Cristiano Ronaldo și-a ales echipa de top din Europa la care vrea să joace din sezonul viitor. Antrenorul îl așteaptă cu brațele deschise

Ioan Valentin Oprea 30.05.2023, 09:50
Surpriză de proporții. Cristiano Ronaldo și-a ales echipa de top din Europa la care vrea să joace din sezonul viitor. Antrenorul îl așteaptă cu brațele deschise

Cristian Ronaldo vrea să pună punct aventurii sale din Arabia Saudită, după mai puţin de şase luni petrecute la Al-Nassr. În ciuda salariului mare pe care îl încasează în Golf, de 200 de milioane de euro pe sezon, starul lusitan nu e deloc fericit la Riad şi speră să se întoarcă în Europa încă din această vară.

Potrivit informaţiilor apărute în presa iberică, CR7 visează la o revenire în La Liga. Încă din vara trecută, portughezul s-ar fi aflat în contact cu marea rivală a lui Real, Atletico Madrid. Chiar dacă Ronaldo a fost dorit de antrenorul principal Diego Simeone, suporterii de pe „Wanda Metropolitano” au blocat atunci încă din faşă orice negocieri.

Cristiano Ronaldo, dorit de Simeone

Subiectul a redevenit  de actualitate, după ce gruparea din capitala Spaniei a început să întâmpine tot mai mari probleme în zona ofensivă. Matheus Cunha a părăsit-o pe Atletico pentru englezii de la Wolwes, iar Depay şi Alvaro Mataro nu au mai convins în ultima perioadă. Simeone caută întăriri în atac, iar Cristiano Ronaldo este văzut drept soluţia ideală.

Portughezul se află sub contract cu Al-Nassr, dar speră să-i convingă pe saudiţi să-i dea drumul la sfârşitul sezonului. Dacă va fi lăsat să plece, CR7 va fi nevoit să accepte un salariu mult mai mic la Atletico decât cel pe care îl încasează la gruparea din Riad.

Messi, în negocieri cu Al Hilal

În timp ce Ronaldo îşi face bagajele şi e gata să plece din Golf, Leo Messi pare, în schimb, tot mai aproape să bată palma cu Al Hilal. Saudiţii au pus pe masă un salariu de aproape 400 de milioane de euro pentru decarul argentinian, care îşi încheie, în iunie, angajamentul cu campioana Franţei, PSG.

Barcelona încearcă să-l întoarcă din drum pe Messi, dar problemele financiare care măcină clubul de pe „Camp Nou” în ultimii ani par să reprezinte un mare impediment în calea revevenirii sud-americanului. Preşedintele formaţiei blau-grana, Joan Laporta, se arată totuţi optimist că îl va convinge pe Messi să îşi pună semnătura pe un contract.

Urmăriți Playsport.ro și pe