Surpriză! El este de fapt fotbalistul din Liga 1 dorit de Fatih Terim la Galata! ”Au început negocierile, de la 2 milioane de euro”

Ștefănescu Dragoș 01.12.2021, 13:48
Surpriză! El este de fapt fotbalistul din Liga 1 dorit de Fatih Terim la Galata! ”Au început negocierile, de la 2 milioane de euro”

Galatasaray Istanbul i-a transferat în această vară pe Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Fiind mulțumit de randamentul celor doi români, Fatih Terim dorește la Galata încă un fotbalist din Liga 1.

Fotbalistul din Liga 1 dorit de Fatih Terim

Galatasaray i-a transferat în această vară pe Alex Cicâldău de la Universitatea Craiova și pe Olimpiu Moruțan de la FCSB. Evoluțiile bune ale celor doi fotbaliști i-au impus rapid la echipa Cim Bom. Fiind mulțumiți de randamentul celor doi, conducătorii vicecampioanei Turciei intenționează să transfere și alți fotbaliști români.

Potrivit publicaţiei Aspor, Fatih Terim vrea să transfere încă un jucător de la FCSB. Sursa citată susţine că cei de la Galatasaray au început deja negocierile şi au făcut o primă ofertă pentru Florin Tănase.

Galatasaray a început negocierile cu clubul românesc pentru jucătorul vedetă al Stelei Bucureşti (n.r. FCSB), Florin Tănase. ”Cimbom” doreşte cu siguranţă să-l transfere în această pauză pe fotbalistul de 26 de ani.

De remarcat că ”galben-roşii” au oferit 2 milioane de euro pentru Tănase, care este căpitanul echipei din Bucureşti şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai clubului din România”, au scris cei de la Aspor.

Galatasaray se transformă în colonie românească

După ce Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan au confirmat la Galatasaray, Fatih Terim dorește să transfere și alți fotbaliști români.

Ianis Stoica (18 ani) a impresionat în acest sezon prin evoluțiile sale. Atacantul de la FCSB a fost imediat pus pe lista de transferuri ale lui Galatasaray. Însă, vicecampioana Turciei va avea concurență serioasă pentru transferul atacantului. Arsenal și Liverpool sunt și ele interesate de Ianis Stoica, iar transferul în Anglia ar putea reprezenta o oportunitate unică pentru tânărul fotbalist.

Următoarele două nume de pe lista formației Cim Bom sunt Claudiu Petrila și Andrei Ivan. Ambii jucători au mai fost asociați cu un posibil interes al Galatei pentru ei, mai ales că se află într-o formă bună și sunt și tineri.

Ultimul de pe lista Galatei este Dennis Man. Fatih Terim a vorbit deja despre internaționalul român, exprimându-și interesul pentru el. Antrenorul a confirmat că Galata a vrut să îl transfere, însă s-a lovit de refuzul Parmei. Cum Dennis Man a căzut în dizgrație la Parma, turcii vor încerca o nouă propunere către echipa italiană, în această iarnă.

Fatih Terim vrea să dea lovitura și să-l transfere pe Ianis Hagi

Odată cu plecarea lui Steven Gerrard de la Rangers, Aston Villa și Olympique Lyon au fost primele două cluburi care au intrat în cursa pentru transferul lui Ianis Hagi. Galatasaray reintră și ea în competiție pentru mutarea interanționalului român.

Turcii l-au mai dorit pe Ianis și în trecut, însă transferul nu s-a materializat. Cu toate acestea, Fatih Terim nu a renunțat la visul de a-l aduce pe Hagi Jr. la Istanbul și, potrivit turcilor de la Fanatik, tehnicianul urmărește cu atenție situația mijlocașului de la Rangers. Mai mult, conform sursei menționate, Galatasaray este pregătită să își încerce norocul în această iarnă și cu o ofertă oficială.
Conducerea clubului Cim Bom consideră că plecarea lui Steven Gerrard de pe Ibrox l-ar putea determina și pe Ianis să accepte o nouă provocare în carieră.