Surpriză imensă în Liga 1! Gabi Torje și-a reziliat contractul cu Dinamo și semnează cu o echipă din playoff! Va fi antrenat de un mare rival al „câinilor”

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.06.2022, 16:24
Surpriză imensă în Liga 1! Gabi Torje și-a reziliat contractul cu Dinamo și semnează cu o echipă din playoff! Va fi antrenat de un mare rival al „câinilor”

Gabi Torje a surprins pe toată lumea și a decis să își rezilieze contractul cu Dinamo, imediat după ce echipa din Ștefan cel Mare a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Se pare că mijlocașul de 32 de ani nu va rămâne foarte mult timp fără angajament și va continua în Liga 1, la o echipă cu pretenții de playoff.

Gabi Torje este aproape să semneze cu Farul Constanța

Potrivit Digi Sport, Torje s-ar fi înțeles deja cu Farul Constanța și ar urma să semneze un contract pe un sezon cu clubul la care Gică Hagi este acționar majoritar. „Regele” este nimeni altul decât cel care l-a lansat pe micuțul jucător de bandă în fotbalul mare. Pe vremea când cei doi se aflau la Poli Timișoara.

Astfel, Hagi încearcă să facă o nouă relansare de carieră la Farul Constanța, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți, pe când echipa se numea încă Viitorul, cu jucători precum Denis Alibec, Ianis Hagi, Gabi Iancu sau, mai recent, Adrian Petre.

Gabi Torje a luat decizia de a se despărți de Dinamo, după ce inițial a negat aceste zvonuri, după cum PlaySport a informat în exclusivitate. Tot site-ul nostru a anunțat și că joi era stabilită întâlnirea decisivă între fotbalist și conducerea lui Dinamo. Fapt ce s-a și întâmplat. În urma acesteia, fostul internațional a decis că este mai bine pentru el să plece din Ștefan cel mare, după ce a „contribuit” la cea mai mare rușine din istoria clubului.

Surpriza plecării lui Gabi Torje de la Dinamo în aceste momente grele este reprezentată de faptul că el s-a identificat întotdeauna cu această echipă și s-a erijat ca „un mare dinamovist”. El a fost întotdeauna cel mai vocal jucător din vestiar și cel care a încercat mereu să le ridice moralul coechipierilor săi.

Micuțul mijlocaș de bandă a spus în mai multe rânduri că Dinamo nu va retrograda

În acest registru se înscriu și deja celebrele declarații pe care Torje le-a dat după acel meci pierdut de Dinamo pe Arena Națională cu scorul de 0-6 în fața celor de la FCSB. Atunci, el a dat asigurări că echipa alb-roșie își va reveni și nu va avea probleme cu retrogradarea. Fapt ce nu s-a întâmplat însă. Mai mult, după meciul retur cu roș-albaștrii, pierdut de Dinamo pe teren propriu cu 0-3, Gabi Torje s-a arătat convins de faptul că echipa sa va reuși să rămână în Liga 1.

Când am fost prima dată la Dinamo și nu am pierdut niciun derby, niciodată nu mi-a fost adresată întrebarea că de ce este încă o înfrângere a celor de la Steaua. Cum era pe vremea aia. Ni le asumăm. Mergem mai departe și sunt convins că nu vom retrograda. Sunt convins că în play-out vom fi una dintre cele mai puternice echipe”, a spus atunci Gabi Torje.

E cel mai fericit dinamovist după retrogradarea „câinilor”. Ce i s-a întâmplat lui Gabriel Moura

Urmăriți Playsport.ro și pe