Surpriză în lotul FCSB pentru meciul cu Silkeborg. Fanii l-au cerut, Nicolae Dică s-a conformat

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.10.2022, 13:51
Surpriză în lotul FCSB pentru meciul cu Silkeborg. Fanii l-au cerut, Nicolae Dică s-a conformat

FCSB a plecat spre Danemarca pentru meciul de joi cu Silkeborg, al treilea din această ediție a grupelor Conference League. Așa cum au anunțat anterior, oficialii clubului roș-albastru au decis să menajeze mai mulți titulari pentru această partidă, în contextul în care principalul obiectiv al vicecampioanei României a devenit competiția internă.

Nicolae Dică l-a inclus pe Andrei Dumiter pe lista pentru meciul cu Silkeborg

Astfel, Nicolae Dică a selectat doar 18 jucători pentru meciul cu Silkeborg. Potrivit sport.ro, printre aceștia, se numără și două nume surprinzătoare. Este vorba despre Rachid Bouhenna și Andrei Dumiter, jucători intrați în dizgrație în ultima perioadă la FCSB.

Despre primul Gigi Becali a zis că „nu va mai vedea iarba” la echipa roș-albastră. În vreme ce al doilea a evoluat la echipa secundă a clubului roș-albastru în ultimele luni. De fapt, este pentru prima dată în acest sezon când Andrei Dumiter este inclus în lotul primei echipe pentru un meci oficial. Ultima dată când se întâmplase acest lucru a fost în finalul sezonului trecut, la acel 2-2 de pe Arena Națională cu FC Voluntari, meci care a periclitat șansele la titlu ale celor de la FCSB.

Fanii l-au cerut pe atacantul de 22 de ani

În schimb, fostul atacant de la Sepsi Sf. Gheorghe a avut evoluții foarte apreciate de către fani la echipa secundă. În ultima etapă, Dumiter a marcat o dublă în meciul câștigat cu scorul de 3-1 în Ștefan cel Mare, în fața celor de la CS Dinamo. Iar după meci, fanii FCSB-ului le-au transmis oficialilor clubului prin intermediul rețelelor de socializare să îi mai acorde șanse atacantului de 22 de ani la prima echipă.

„Nu renunțați la Dumiter ! Are stofă și o să crească de la meci la meci..

Dumiter în Liga 3 marchează si se evidențiază! Oaidă când a încercat să ajute FCSB 2 în Liga 3 mai mult i-a încurcat, iar Dică îl bagă titular în Liga 1…

Dumiter merită o șansă!

Îmi pare bine pentru Dumiter!

Omrani pasă de gol, fiul fostului arbitru Tudor, gol și pasă de gol, Dumiter două goluri. Bravo, Steaua! Frumos antrenament pentru ce urmeaza in Ligă după această pauză.

Haruț ăsta a fost ținut numai pe bară și Dumiter avea potențial… dar lui nea Gigi îi plac vedetele”, au fost unele dintre comentariile postate de suporteri.

Iar Nicolae Dică s-a conformat la scurt timp. Antrenorul FCSB-ului l-a inclus pe Andrei Dumiter pe lista de doar 18 jucători pentru meciul cu Silkeborg. Vicecampioana României nu se va baza deci în Danemarca pe 7 jucători importanți, pe care îi menajează pentru partidele din campionat.

Lotul FCSB-ului pentru meciul cu Silkeborg

Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Rachid Bouhenna, Valentin Crețu, Denis Haruț, Alexandru Pantea, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Octavian Popescu, Sorin Șerban, Radu Boboc, Bogdan Rusu, Joyskim Dawa, David Miculescu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter