Mihăilă îl înlocuiește pe Man la pauză, la Parma, în super duelul cu Inter

Giosanu Catinca / 04.03.2021, 22:40
Mihăilă îl înlocuiește pe Man la pauză, la Parma, în super duelul cu Inter

Clubul italian ne ia din nou prin surprindere! După ce a fost titular în ultimele două meciuri, iată că de data aceasta antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, a decis să îl țină rezervă pe Valentin Mihăilă. În schimb, l-a băgat titular pe nimeni altul decât Dennis Man.

UPDATE 22.59 Dennis Man a fost nevoit să iasă de pe teren din cauză că prezenta stări de amețeli, care au survenit în urma incidentului cu Bastoni. După cum era de așteptat, românul a fost înlocuit de Valentin Mihăilă. Schimbarea a avut loc la pauză.

– ȘTIRE INIȚIALĂ –

Surpriză! Man, titular, Mihăilă doar reverză în meciul cu Inter!

Înainte de partida cu Inter, Roberto D’Aversa a comentat evoluțiile din ultima perioadă ale lui Valentin Mihăilă.

Antrenorul celor de la Parma este de părere că extrema stângă a „cruciaților” și-a îmbunătățit jocul. Cu toate acestea, el spune că tânărul în vârstă de 21 de ani trebuie să materializeze mai mult în fața porții. Cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care tehnicianul a decis să îl țină pe banca de rezerve.

Mihăilă a venit accidentat aici. Cred că jocul său s-a îmbunătățit, dar mai are de progresat. A reușit să producă multe ocazii de poartă, însă trebuie să materializeze mai mult în fața porții.”, a declarat Roberto D’Aversa în presa din Italia.

În momentul de față, Parma se luptă din greu să întrerupă seria neagră. „Cruciații” se duelează în acest moment cu liderului Inter, aflat în mare formă.

Dennis Man a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ciocnit de Bastoni
Dennis Man a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a ciocnit de Bastoni / Sursa Foto: Captură

Dennis Man a căzut în careu, dar arbitrul nu a acordat penalty

Formația lui Valentin Mihăilă și Dennis Man se duelează cu Inter Milano, acum, în cadrul etapei cu numărul 25 din Serie A. Din nefericire, D’Aversa, antrenorul lui Man și Mihăilă, nu s-a putut baza pe întregul efectiv.

Dacă Dennis Man (22 de ani) este titulat la acest meci, Valentin Mihăilă, care a jucat încă din primul minut la precedentele două partide, 2-2 cu Udinese și 2-2 cu Spezia, stă pe banca de rezerve.

Fosta perlă a FCSB-ului nu a început prea bine meciul. În minutul 6, el a căzut în careul Interului, după ce a recuperat o minge la 16 metri. Surprinzător este faptul că centralul Pasqua nu a acordat lovitură de la 11 metri. Fotbalistul român a vrut să șuteze, însă Barella a sustras mingea în ultimul moment, iar Man l-a lovit pe adversarul său în gleznă. Ulterior, golgheterul Dennis Man a căzut la pământ. Cu toate acestea, după verificarea VAR s-a decis că  își poate continua jocul liniștit.

Rămâne însă de văzut dacă va câștiga sau nu echipa lui Dennis Man. Ulterior, poate vom afla și motivul pentru care Valentin Mihăilă a fost ținut rezervă.