Surpriză uriașă. Câte abonamente a vândut CSA Steaua pentru noul sezon din B

Bogdan Solomon 11.08.2023, 20:41

Condamnată să evolueze pentru al treilea an consecutiv în eșalonul secund și fără drept de promovare în momentul de față, CSA Steaua are, totuși, un motiv de bucurie. Este vorba despre abonamentele vândute.

Câte abonamente a vândut CSA Steaua pentru noul sezon din Liga 2

Deși incertitudinea domnește în continuare, interesul fanilor a crescut semnificativ față de precedentele sezoane. Clubul a vândut, potrivit iamsport.ro, 1.460 de abonamente. O reală peformanță, având în vedere că anul trecut nu au putut depăși pragul 500.

Stau mărturie pentru această situație și imaginile care au circulat în ultima perioadă pe rețelele de socializare, cu adevărate cozi formate la casele de bilete. Indiferent dacă asistăm sau nu la o reacție de orgoliu din partea ultrașilor în războiul cu FCSB, dat fiind faptul că vânzarea a început chiar în perioada în care rivalii purtau tratative pentru disputarea derby-ului cu CFR pe stadionul Ghencea, un lucru e cert: vestea i-a bucurat pe oficialii „militarilor”.

Cele mai multe abonamente au fost vândute în zonele centrale ale Peluzei Sud, precum și la Tribuna 2. Dintre echipele angrenate în sezonul competițional 2023-2024, Steaua este net superioară la acest capitol. FC Argeș, de pildă, nici nu a pus în vânzare abonamente. Meciurile de pe propriul teren se vor disputa la Mioveni, întrucât stadionul din Trivale va fi reconstruit.

CSA Steaua, interzisă la Târgoviște din cauza fanilor

Nici roș-albaștrii nu vor putea juca în Ghencea următoarele patru etape, drept pedeapsă pentru incidentele produse de suporteri la derby-ul cu Dinamo din toamna anului trecut. Prima variantă a fost arena din Târgoviște, dar autoritățile locale au respins solicitarea, deranjați de bannerele la adresa PSD-ului afișate chiar în timpul meciului cu Chindia din prima etapă a noului sezon.

„Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el, Pe toți cei care la greu au trădat sau de Steaua s-au distanțat / Dreptatea se va răzbuna fără greșeală la un moment dat, Suntem atacați, Radu cel Frumos se aude-n unitate / La arme, la luptă, niciun pas în spate”, scria pe bannerele respective.

„Primarul și cei din consiliul local, PSD-iști, de altfel, nu au fost de acord cu scandările și mesajele suporterilor steliști de la meciul de aseară. Cum rămâne cu regulile pentru stadioanele de drept public? Cum e cu regulamentul? Cum e cu cine cere poate să joace?

Oare Ciolacu, Tîlvăr, Bachide, Roșu sunt oripilați în acest moment și trimit toate controalele la Târgoviște să vadă cum un primar își permite să sechestreze bunul public după cum dorește? Nu mai există logică în această țară. PSD dictează după bunul plac, fără legi, rușine sau raționament. În tot acest timp, clubul infractorilor continuă să își atribuie palmaresul și imaginea clubului Steaua”, au transmis, în replică, suporterii din cadrul AS47.

Urmăriți Playsport.ro și pe