Surpriză uriașă în echipa de Billie Jean King Cup a României. Cea mai excentrică jucătoare din țară a fost chemată de Horia Tecău. “Sunt prietenă cu Swiatek”

Gabriel-Alexandru Ioniță 11.04.2022, 17:17
Surpriză uriașă în echipa de Billie Jean King Cup a României. Cea mai excentrică jucătoare din țară a fost chemată de Horia Tecău. “Sunt prietenă cu Swiatek”

România se va baza pe Andreea Prisăcariu în duelul cu Polonia din Billie Jean King Cup. Rămas fără aportul a 4 jucătoare din cauza unor accidentări, printre care și Simona Halep, Horia Tecău a decis să apeleze la sportiva aflată pe locul 321 în clasamentul WTA.

Cunoscută pentru excentricitățile sale, cum ar fi numărul mare de tatuaje sau pozele în poziții provocatoare pe care le postează frecvent pe rețelele de socializare, Andreea Prisăcariu poate reprezenta un mare atu pentru România în această confruntare

România ar putea profita de faptul că Andreea Prisăcariu știe multe din „secretele” Igăi Swiatek

Jucătoarea în vârstă de 22 de ani o cunoaște foarte bine pe Iga Swiatek, jucătoarea numărul unu a Poloniei. Andreea Prisăcariu a dezvăluit că o leagă de foarte mulți ani o prietenie de sportiva care a ajuns recent pe locul 1 în clasamentul WTA, după retragerea surprinzătoare din activitate a australiencei Ashleigh Barty.

Am primit telefon de la Horia Tecău. Eram la Milano. Sunt prietenă cu Iga Swiatek din copilărie. Ne jucam de-a ascunselea, sticluța și adevăr și provocare. Sunt curioasă dacă o să mă mai recunoască”, a spus Andreea Prisăcariu potrivit ProSport.

Astfel, este de așteptat că românca să știe unele din secretele legate de jocul polonezei Iga Swiatek. Și să le pună în slujba echipei în perspectiva duelului cu Polonia din Billie Jean King Cup, care se va disputa în perioada 15-16 aprilie.

Horia Tecău a semnalat un alt aspect pe care jucătoarele sale l-ar putea exploata în această confruntare

De asemenea, înainte de plecarea din România, Horia Tecău, noul căpitan-nejucător al echipei, a subliniat și un alt aspect care ar putea reprezenta un avantaj pentru jucătoarele sale. El a explicat că, deși se află într-o formă de zile mari în această perioadă, Iga Swiatek ar putea să se confrunte cu unele probleme, generate de noul statut pe care îl are în tenisul feminin mondial.

Pe Iga (n.r. Swiatek) am avut ocazia să o văd în multe meciuri, în ultimele săptămâni, și la Miami și vizualizând multe meciuri în reluare. Traversează o formă incredibilă. E foarte interesant cum va gestiona această nouă situație de a fi lider mondial. Poate mai multă presiune, mai multe așteptări, poate mai multe emoții. Sperăm să folosim acest mic detaliu în avantajul nostru”, a spus Horia Tecău înainte de decolarea spre Polonia.

Andreea Prisăcariu, dezlănțuită pe internet! S-a dezbrăcat și le-a arătat fanilor noul tatuaj