Tabloul complet al jucătoarelor din România la Wimbledon. Cu cine joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu

Gabriel-Alexandru Ioniță 26.06.2022, 16:54
Tabloul complet al jucătoarelor din România la Wimbledon. Cu cine joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu

Simona Halep și celelalte jucătoare din România care vor participa la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon au aflat cu cine se vor duela în primul tur al competiției de la All England Club. Despre fostul lider WTA se știa deja că se va înfrunta în manșa inaugurală cu Karolina Muchova, în vreme ce Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost anunțate și când vor juca meciurile din primul tur.

Ele vor intra în arenă luni, în chiar prima zi a turneului. Cîrstea o va întâlni pe Aleksandra Krunic, iar Begu se va duela cu Ekaterine Gorgodze. Celelalte jucătoare din România, inclusiv Simona Halep, vor debuta marți la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon.

Adversarele jucătoarelor din România în primul tur. Misiune aparent facilă pentru Simona Halep

Simona Halep – Karolina Muchova
Irina Bara – Chloe Paquet
Ana Bogdan – Dayana Yastremska
Gabriela Ruse – Coco Gauff
Mihaela Buzărnescu – Nastasja Schunk
Sorana Cîrstea – Aleksandra Krunic
Irina Begu – Ekaterine Gorgodze

Dezvăluiri surprinzătoare făcute, în premieră, de campioana din 2019 de la Wimbledon

Chiar înainte de ediția din acest an a turneului de la Wimbledon, Simona Halep a dezvăluit că a fost aproape de a se retrage din tenis, chiar la începutul acestui an. S-a întâmplat după eliminarea prematură de la turneul de la Doha. Fostul lider WTA a explicat că, după ce s-a recuperat foarte greu după accidentarea gravă suferită anul trecut la Roma, a avut îndoieli referitoare la capacitatea sa de a continua la cel mai înalt nivel. În primul rând din punct de vedere fizic.

A fost cel mai greu an al vieții mele. Am avut acea accidentare, pe care nu am știut cum să o gestionez. A fost cea mai gravă accidentare din viața mea, deci a fost foarte dur. Am ratat două Grand Slam-uri. Am stat pe bară patru luni. Nu a fost ușor să mă descurc.

Nu știam dacă va mai rezista corpul meu foarte mult. Am jucat bine în Australia (n.r. la începutul acestui an). Dar după ce am pierdut la Doha, am fost din nou la pământ. Chiar le-am spus celor din familia mea și celor apropiați că probabil am terminat-o cu tenisul, pentru că simțeam că nu mai am nicio putere să lupt și să rămân puternică”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat celor de la The Guardian.

Povara pe care a dus-o Simona Halep în toți acești ani. Dezvăluiri în premieră făcute de sportivă: „E vorba despre banii familiei!”