Tamaș, totul despre conflictull cu Mirel Rădoi. ”Te dă afară!”. Ce s-a întâmplat

Iosif Pintilie 26.04.2023, 18:45
Tamaș, totul despre conflictull cu Mirel Rădoi. ”Te dă afară!”. Ce s-a întâmplat

Gabriel Tamaș și Mirel Rădoi au fost colegi la echipa națională, dar au și colaborat ca antrenor-jucător la o echipă de club. În 2015, a avut loc o ceartă dură între cei doi, care s-a lăsat cu excluderea din lot a fundașului.

Tamaș, detalii despre disputa cu Rădoi

Tamaș nu s-a prezentat la antrenamentele conduse de Rădoi la FCSB cu două zile înaintea unui duel cu Pandurii Târgu-Jiu. Din acest motiv, Rădoi a decis să îl excludă pe Tamaș din lot.

La opt ani distanță de la acel moment, Tamaș a explicat că telefonul său s-a închis și nu a auzit alarma. Ulterior, a fost trezit de un prieten la ora 9, când în mod normal avea loc micul dejun.

Fundașul spune că Dică i-ar fi spus că Mirel îl va da afară, iar într-un exces de furie acesta i-a închis telefonul. El spune că a întârziat doar 30 de minute.

„Chiar mi se închisese telefonul și a venit un prieten să mă trezească. La ora 9, era micul dejun. La 9, m-am trezit și întârziam, îți dai seama, din ‘Ștefan cel Mare’ până la Mogoșoaia.

L-am sunat pe Dică, i-am explicat și mi-a zis: ‘Băi, Gabi, nu e frumos să faci așa, lui Mirel știi că nu îi place, te dă afară…’. Și atunci i-am zis: ‘Atunci să mă dea afară, nu mai vin’ și i-am închis telefonul.

După aia m-a sunat, am vorbit și cu nea Gigi. A fost decizia și a mea, am zis să nu mai vin și gata. Nu știu ce am făcut… Nu am ajuns la ora 9 și întârziam jumătate de oră. Păi, atunci, bine, înseamnă că gata, hai”, a povestit Gabi Tamaș, potrivit GSP.

Ce a spus Rădoi atunci

Rădoi a anunțat într-o conferință de presă că Gabriel Tamaș nu mai face parte din lotul FCSB.

„Cât timp voi fi eu aici, nu va mai juca. Drumul nostru comun se încheie aici. Nu vreau să risc atmosfera din vestiar din cauza unor jucători”, declara Rădoi, la momentul respectiv.

După acel moment, Tamaș pleca la Cardiff, în Anglia. Se întorcea la echipă peste doar câteva luni. În iulie 2017, pleca definitiv de la FCSB. 72 de meciuri, două goluri și 7 pase de gol a strâns la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe