Tânără speranță a FCSB-ului, luată ”la mișto” chiar de membrii staff-ului! Cum s-a ajuns la asta

Moldoveanu Camelia / 28.04.2021, 11:18
Tânără speranță a FCSB-ului, luată ”la mișto” chiar de membrii staff-ului! Cum s-a ajuns la asta

Andrei Istrate (19 ani), tânăra speranță de la FCSB, a fost luat „la mișto” chiar de către membrii staff-ului. Se pare că decizie luată de Gigi Becali, la solicitarea lui Ilie Dumitrescu, i-a înfuriat pe cei din conducerea roș-albaștrilor. Scenele ireale s-au petrecut chiar în meciul FCSB-CFR Cluj din Supercupă.

Solicitarea lui Ilie Dumitrescu sau pariul lui MM Stoica? Scene ireale la FCSB

Andrei Istrate, ironizat de staff-ul FSCB
Andrei Istrate, ironizat de staff-ul FSCB

În meciul dintre FCSB și CFR Cluj (1-4 d.p., 0-0), Andrei Istrate a fost băgat în teren de Gigi Becali, la solicitarea lui Ilie Dumitrescu. Acest lucru a fost posibil prin înlocuirea lui Ante Vukusic, preferatul lui MM Stoica. Această mutare a dus la scene incredibile în tribune.

Oficialii FRF au rămas interziși atunci când au auzit discuțiile din tribune. Staff-ul celor de la FCSB l-a ironizat pe Andrei Istrate, tânăra speranță a echipei. Puștiul de 19 ani a fost desconsiderat timp de 45 de minute, cât a stat în teren. Ironiile au curs chiar de la intrarea acestuia pe peluză.

„Gata, acum rezolvă meciul Istrate”, „Hai, că la faza asta dă gol”, au fost doar câteva dintre ironiile pe care le-au spus cei din staff despre propriul jucător. Potrivit gsp.ro, aceste lucruri au fost auzite de echipa FRF și de către cei de la CFR.

Gigi Becali l-a ascultat pe Ilie Dumitrescu

Andrei Istrate a ajuns la FCSB după ce Ilie Dumitrescu l-a lăudat la DigiSport pe 7 martie. Imediat după această declarație, la doar 6 zile, Gigi Becali a decis să-l bage în teren la meciul cu UTA.

Au acolo un atacant interesant, masiv, puternic, l-am văzut în toamna trecută jucând, a și marcat un gol. Nu l-am mai văzut, dar cred că ar merita și el mai multe șanse, îl cheamă Istrate”

Chiar a avut o ratare foarte mare, imediat cum a intrat, fiind blocat in extremis de veteranul Balauru, în duel unul contra unul. Fostul internațional, Ilie Dumitrescu, a fost încântat de cum s-a descurcat Istrate pe teren. Nu este prima dată când îl remarcă pe tânărul atacant.

Mi-a plăcut cum a interpretat rolul de număr 9. Dacă FCSB ar mai fi înscris, să fi avut 2-0, 3-0, el nu ar mai fi fost înlocuit. Așa, Petrea a căutat să întărească mijlocul și nu putea să-l scoată pe Tănase sau pe Coman. Istrate a protejat bine mingea, a avut ocazii, a interpretat foarte bine fazele. Ar avea nevoie de un timp ca să se integreze în relațiile de joc pe care titularii obișnuiți le au deja create. Coman îl caută pe Tănase, Tănase îl caută pe Moruțan. Istrate nu joacă de obicei alături de ei, e normal să nu fie obișnuiți să-i paseze și lui, a declarat Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Toni Petre a fost și el ironizat, însă de CFR

Potrivit imaginilor surprinse de Telekom Sport, nu doar fotbalistul a avut parte de ironii, ci și antrenorul FCSB. De data această staff-ul CFR-ului a „aruncat” cu miștouri. Faptul că Andrei Istrate a fost impus din exteriorul clubului, iar Toni Petrea a executat la cererea lui Becali, a dus la ironii din partea adversarilor.

Toni, la telefon! Toni, telefonul!”

Înregistrarea nu este clară, însă se vede că antrenorul celor de la FCSB este chemat să răspundă la telefon. La pauză, adică la scurt timp după acel apel, Toni Petrea a făcut 5 schimbări.

Liber de contract, Vukusic a semnat în iarnă cu FCSB

Atacantul croat în vârstă de 29 de ani a semnat în iarnă cu FCSB. A venit la gruparea patronată de Gigi Becali din postura de jucător liber de contract. Are în contract o opțiune de prelungire pe încă două sezoane, dar cum nu s-a putut impune în echipa lui Toni Petrea, se va despărți de FCSB la capătul acestui sezon.

Mai mult, el este pariul lui MM Stoica. Introducerea lui Andrei Istrate în locul lui a arătat clar că Gigi Becali nu ține cont de părerile lui MM. Poate și acest lucru i-a înfuriat pe cei din stuff.