Tânărul Radu Drăgușin are bagajele făcute la Juventus Torino și poate ajunge coleg cu un internațional român! Afacere de zeci de milioane

Giosanu Catinca / 20.06.2021, 12:17
Tânărul Radu Drăgușin are bagajele făcute la Juventus Torino și poate ajunge coleg cu un internațional român! Afacere de zeci de milioane

Radu Drăguşin este gata să facă un nou pas în Italia. Tânărul are bagajele făcute la Juventus Torino și poate ajunge coleg cu un internațional român! La mijloc este o afacere de zeci de milioane. La ce formație ar putea fi urmărit din sezolnul următor jucătorul care a refuzat participarea la cantonamentul preolimpic?

Tânărul Radu Drăgușin are bagajele făcute la Juventus Torino și poate ajunge coleg cu un internațional român!

Oficialii de la Juventus Torino sunt pregătiți să îl vândă pe Radu Drăgușin pentru un star de la EURO 2020. Fundașul în vârstă de 19 ani cunoaște acest aspect și are bagajele făcute. În orice caz, el nu duce lipsă de oferte. Drăgușin are mari șanse să ajungă coleg cu un internațional român. Anunțul a fost făcut de către publicațiile din străinătate.

Juventus așteaptă de câteva săptămâni să demareze negocierile pentru Locatelli, însă acum este gata să facă oferta oficială. Prețul stabilit de Sassuolo lui Manuel Locatelli (23 de ani) ar fi de 40 zeci de milioane de euro. Prin urmare, formația preluată de Massimiliano Allegri este nevoită să pluseze.

O ofertă importantă, cu siguranță, dar posibil să nu fie suficient pentru a o convinge pe Sassuolo, care îl cotează pe Locatelli la 40 de milioane de euro. EURO 2020 i-ar putea crește cota tot mai mult.”, notează italienii.

”30 de milioane plus Radu Drăgușin!”
„30 de milioane plus Radu Drăgușin!”

Afacere de zeci de milioane

Radu Drăgușin a semnat prelungirea contractului cu Juventus în urmă cu câteva luni, însă aglomerația din zona defensivă i-ar putea face pe oficialii clubului să îl cedeze. Jurnalistul italian Romeo Agresti, de la publicația Goal, susține că patronii italieni au pregătit o ofertă de 30 de milioane de euro pentru mijlocașul defensiv, de la Sassuolo, în care ar urma să fie inclus și Drăgușin.

Radu Drăgușin ar putea pleca de la Juventus imediat după Euro 2020. Jucătorul de 19 ani, debutat de Andrea Pirlo în sezonul recent încheiat, atât în Serie A cât și în Liga Campionilor, are șanse mari să se despartă de Juventus și ar putea ajunge la Sassuolo, dacă formația la care evoluează și Vlad Chiricheș va accepta propunerea.

Apărătorul născut în 2002 a trecut prin toate etapele la Juventus. Transferat în 2018, Drăgușin a evoluat pentru toate echipele de juniori ale clubului. În 2020, el a făcut pasul la echipa mare, alternând jocuri atât la formația principală, cât și la U23, în Serie C – Grupa A.