Târnovanu, în depresie după încă o umilință: „Nu am înțeles nimic”. A fost surprins cu lacrimi în ochi + Valentin Crețu se gândește la Champions League

Gabriel-Alexandru Ioniță 14.10.2022, 00:12

Ștefan Târnovanu nu a reușit să găsească nicio explicație după a doua umilință înregistrată de FCSB cu Silkeborg în decurs de o săptămână. Portarul roș-albastru, care a fost surprins cu lacrimi în ochi după primirea celui de-al cincilea gol, a recunoscut că nu a înțeles nimic din aceste două meciuri.

Ștefan Târnovanu, devastat după încă o umilință cu Silkeborg

El a recunoscut superioritatea danezilor și a admis că suporterii au dreptate să îi critice. Dar nu să îi înjure, așa cum se pare că s-a întâmplat la finalul meciului de pe Arena Națională. Motiv pentru care, după cum a dezvăluit Târnovanu, unii jucători ai FCSB-ului au refuzat să meargă să vorbească cu galeria la finalul partidei.

„Până în acest moment, eu unul nu am găsit o explicație. A fost o demonstrație de fotbal, și în tur și în retur. Nu ai cum să primești 5 goluri, cu 5 goluri. O să trecem cumva peste. Trebuie să încercăm în campionat să jucăm cât mai bine și, dacă luăm campionatul, să ștergem această umilință. Dezastru. E dezamăgire, frustrare, când primești într-o săptămâna 10 goluri, e normal… Ne-au depășit la toate capitolele, nu am înțeles nimic. Să stăm cu capul în pământ și să muncim. Nu e ok să faci așa ceva.

(n.r. Despre suporteri)În primă fază au venit lângă noi, după ce am pierdut la ei. Le mulțumesc, dar când încep să ne înjure de familii și la final să te aștepți să mergem să salutăm… Au început să ne înjure. Nu e normal să înceapă să se ia de copii, de neveste. Așa am gândit, să plecăm la vestiare. Suntem conștienți că i-am dezamăgit. Nu știu dacă e vorba de agresiune. Vom încerca, dacă mai sunt două meciuri, trebuie să încercăm să le câștigăm. O să muncim și o să facem tot ce putem. După meciul din tur nu am putut (n.r. să pună capul pe pernă), probabil că nici acum nu o să pot”, a spus Ștefan Târnovanu după meci la Pro Arena.

Valentin Crețu, declarație halucinantă: „Așteptăm să ne calificăm în Europa League sau Champions League anul viitor”

Valentin Crețu a scos în evidență faptul că el și coechipierii săi trebuie să învețe din aceste umilințe și, de asemenea, să încerce să spele această rușine cu prestații cât mai bune în campionat. De asemenea, fundașul dreapta a avut chiar puterea să vorbească despre o eventuală calificare în Europa League sau Champions League în sezonul viitor.

Nu prea avem cuvinte, am trăit o rușine în seara asta. Trebuie să învățăm din aceste meciuri europene. Am arătat foarte rău în aceste meciuri. Nu cred că și-a imaginat nimeni. Nu știu dacă ne-am gândit vreodată. Am început bine cu West Ham, chiar și cu Anderlecht am fost bine. Am întâlnit o echipă foarte bună. E mult de gândit. Nu știu, chiar nu îmi găsesc cuvintele. Am văzut suporterii că au plecat, e dezamăgitor. Doar cu muncă, să spălăm rușinea în campionat, să ne revenim, să avem victorii pe linie. Sincer, nu, sunt un tip care mă consum.

Sunt meciuri grele, nu trebuie să apară multe schimbări. E o umilință, dar trebuie să învățăm. Trebuie să arătăm mai mult pe teren. (n.r. Despre conflictul cu fanii) Am zis să așteptăm să mergem toți, s-au dus câțiva și am zis să mă duc și eu. Ei au venit lângă noi mereu, au fost și biletele scumpe. Nu avem ce să le reproșăm. Trebuie să strângem rândurile și să arătăm foarte bine în campionat. Nu avem încotro.

Așteptăm anul viitor, să ne calificăm în Europa (League) sau Champions League, dar trebuie să arătăm mai mult. Cine trăiește pentru fotbal chiar se simte foarte nașpa, e umilitor. S-au scos câteva cuvinte (n.r. în vestiar), dar trebuie de mâine să analizăm foarte bine. Nu avem decât să muncim mult mai mult și să arătăm pe teren, toți. Scuze mereu găsim, alibiuri. Trebuie să arătăm mult mai mult pe teren. Eu cred, că altfel nu mai eram aici. Ne-au mai lipsit jucători. Nu a fost ușor”, a spus și fundașul dreapta al FCSB-ului, tot la Pro Arena.

Sursă foto galerie: sport.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe