Tatăl lui Valentin Mihăilă a oferit prima reacție după ce presa din Italia a dezvăluit că Atalanta nu o să îl păstreze

Giosanu Catinca / 20.04.2022, 14:45
Tatăl lui Valentin Mihăilă a oferit prima reacție după ce presa din Italia a dezvăluit că Atalanta nu o să îl păstreze

Tatăl lui Valentin Mihăilă a reacționat extrem de dur după ce s-a aflat că fostul jucător al Universității Craiova nu va fi transferat definitiv la Atalanta, așa cum se așteptau fanii fotbalistului român și nu numai. Bărbatul a mărturisit că va merge personal la fiul său, pentru a afla cu se întâmplă, de fapt. El a mai spus că va petrece Sărbătorile Pascale alături de cunoscutul fotbalist.

Tatăl lui Valentin Mihăilă: ”Mă duc în Italia”

Marian, tatăl lui Valentin Mihăilă, nu s-a putut abține după ce a aflat că Atalanta nu va activa clauza de transfer definitiv. Bărbatul s-a urcat în avion, pentru a merge în Italia, acolo unde se află fiul lui.

Chiar acum sunt pe aeroport. Mă duc în Italia, la Valentin, ca să petrecem Paștele împreună.

Legat de ce au scris jurnaliștii de acolo despre viitorul lui vă pot spune că nu am primit, cel puțin deocamdată, nicio informare potrivit căreia Vali ar trebui să se întoarcă la Parma.”, a menționat Marian Mihăilă, conform Digi Sport.

”Vali s-a adaptat la Atalanta”

Despre transferul lui Valentin Mihăilă s-a spus că în pericol din cauza faptului că jucătorul na națională nu a prins prea multe minute la Atalanta. El nu a apucat să fie titular până acum la formația din Serie A. Astfel, jurnaliștii din Italia au început să speculeze că Mihăilă va rata transferul despre care s-a tot spus că va avea loc în vara acestui an.

Prestațiile lui Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii Atalantei, care nu îl vor transfera definitiv.”, au transmis jurnaliștii de la Sport Parma.

Tatăl lui Valentin Mihăilă este conștient de faptul că fiul său nu a jucat prea mult pentru noua sa echipă. Totuși, el susține că asta nu reprezintă un impediment pentru ca această tranzacție să nu se poate finaliza.

E adevărat!. E greu acum să mai prindă minutele stipulate în contract pentru ca Atalanta să fie obligată să-l cumpere la vară. Asta nu înseamnă că această tranzacție nu se poate finaliza.

În ciuda a tot ce s-a scris în ultima perioadă, Vali s-a adaptat la Atalanta.”, a mai spus Marian Mihăilă, pentru sursa anterior citată.