Tătărușanu, anunțat titular la șocul cu Inter din Cupă!

Catinca Giosanu 26.01.2021, 15:39
Tătărușanu, anunțat titular la șocul cu Inter din Cupă!

Ciprian Tătărușanu va fi titular în derbiul Inter vs Milan din Cupă. Cele doua mari rivale se vor întâlni în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Tătărușanu, anunțat titular la șocul cu Inter din Cupă!

Se pare că Tătărușanu este răsplătit de antrenorul său după evoluția pe care a avut-o în faza precedentă a competiției. La acel moment, fotbalistul a apărat un penalty împotriva lui Torino și a calificat echipa lui Stefano Pioli mai departe. Acum, presa străină notează că românul va juca titular într-un derby de o importanță majoră.

Inter și Milan se vor duela în sferturile Cupei Italiei la fotbal, într-un derbi în care Ciprian Tătărușanu va fi titular la trupa lui Stefano Pioli. Cel puțin așa anunță Gazzetta dello Sport. Publicația i-a alocat un material de excepție portarului român. La un moment dat, ei l-au lăudat pe portarul român pentru faptul că a reușit să-și revină rapid după debutul modest între buturuile Milanului.

Decizia ca sportivul român să joace titular la echipă a fost luată după ce Gianluigi Donnarumma a fost suspendat. El a primit cartonașul roșu de pe banca de rezerve la meciul cu Torino din optimi.

Tătărușanu, anunțat titular la șocul cu Inter din Cupă!
Tătărușanu, anunțat titular la șocul cu Inter din Cupă!

Inter și Milan se află la o distanță de doar două puncte

În momentul de față, cele două mari rivale din Milano sunt la o distanță de doar două puncte.

Este pentru prima dată după mulți ani când cele două grupări din Milano se află în lupta pentru titlu.

Meciul va începe marți , la 21:45. Jurnaliștii italieni sunt de părere ca Samir Handanovic va fi preferat de Conte și de această dată în detrimentul lui Ionuț Radu, care nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de un an.

Până de curând, Tătărușanu era văzut drept versiunea românească a lui Reina, care a plecat în Premier League. Existau temeri că ar fi cam ruginit. Debutul șocant din meciul cu Roma, 3-3, când Donnarumma avea probleme din cauza testului fals pozitiv, părea să le dea dreptate celor sceptici: o ieșire eronată pe centrare, golul de 1-0 al lui Dzeko și o remiză care putea fi evitată. Fotbalistul era la răscruce în acel moment.

Dacă ar fi fost afectat prea mult de acea evoluție, ar fi riscat să nu mai fie nici a doua variantă de portar. În schimb, și-a revenit grozav. La Praga, în Europa League, a fost decisiv în securizarea victoriei cu Sparta. Apoi, cu Torino, reacție bună datorită experienței și caracterului său”, a scris Gazzetta dello Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe