Tătărușanu, cale liberă spre poarta lui AC Milan, după ce agentul lui Donnaruma a intrat în conflict cu șefii liderului din Serie A

Radu Bordei 19.01.2021, 14:11
Tătărușanu, cale liberă spre poarta lui AC Milan, după ce agentul lui Donnaruma a intrat în conflict cu șefii liderului din Serie A

Tătărușanu are cale liberă spre poarta lui AC Milan. „Diavolii” au mari emoții, după ce titularul Gigi Donnaruma a refuzat să semneze prelungirea contractului cu clubul din Milano. Considerat urmașul legendarului Gigi Buffon, Donnaruma mai are contract doar până la vară și mai mult ca sigur vor fi multe cluburi interesate de serviciile lui. 

Mai ales că îl are în colțul lui pe celebrul Mino Raiola. Controversatul agent are sub contract staruri ca Paul Pogba și Zlatan Ibrahimovic și este cunoscut pentru modul agresiv de negociere cu cluburile. Așa că Tătărușanu ar putea avea o șansă mare să devină titular.

Tătărușanu are cale liberă spre poarta lui AC Milan

Adus pentru 500.000 de euro de la Lyon, portarul român a fost transferat pentru ca Milanul să dispună de un goalkeeper de rezervă experimentat. Tătărușanu s-a remarcat prin prestații solide și sigure, atunci când a fost folosit de antrenorul Pioli.

De altfel ultima lui apariție a fost în urmă cu câteva zile, în Cupa Italiei. Portarul român a contribuit decisiv la calificarea echipei în turul următor. A fost o prezență sigură în cele 90 de minute, iar apoi a apărat un penalty. Evoluția sa a fost apreciată inclusiv de presa italiană care a apreciat că românul a fost decisiv pentru calificarea în sferturile competiției.

Gigi Donnaruma

Donnaruma cere un salariu impresionant

Negocierile dintre cele două părți se vor relua în curând, iar jurnaliștii consideră totuși că există șanse mari să se ajungă la o înțelegere. Donnaruma iubește Milanul, echipă la care evoluează de la 14 ani. Atunci clubul l-a remarcat ca un mare talent și l-a transferat pentru doar 250.000 de euro, totuși o sumă importantă pentru un jucător tânăr. Donnaruma a primit încredere repede și a fost unul din puținii fotbaliști care a confirmat în acești ani în care Milanul s-a chinuit să revină în top.

226 de meciuri a strâns portarul în tricoul Milanului, de unde a făcut saltul și în poarta selecționatei Italiei. Acum portarul solicită 10 milioane de euro salariu, cu 3 milioane peste ultima ofertă a clubului. Milanezii sunt aproape siguri de întoarcerea în Liga Campionilor, așa că își vor permite să facă o ofertă mai mare. Șefii clubului vor plusa până la 8 milioane de euro și se așteaptă ca o înțelegere să aibă loc în curând.

Tătărușanu are un nou coleg

În timp ce așteaptă răspunsul lui Donnaruma, Milanul a rezolvat un transfer de marcă. Croatul Mandzukic este noul jucător al „diavolilor”. Veteranul va veni să facă pereche cu Zlatan în atacul milanezilor. Rossonerii vor avea acum doi mari campioni în ofensivă, iar șansele la titlu sunt tot mai mari.

Urmăriți Playsport.ro și pe