Tătărușanu poate continua în Serie A. Ce echipă și-l dorește pe român

Cosmin Olteanu 31.05.2023, 13:49
Tătărușanu poate continua în Serie A. Ce echipă și-l dorește pe român

Tătărușanu poate continua în Serie A, după despărțirea de AC Milan.

Presa din Italia a anunțat că AC Milan urmează să renunțe la Ciprian Tătărușanu, la finalul actualului sezon.

Tătărușanu poate continua în Serie A

Ciprian Tătărușanu este ca și plecat de la AC Milan, însă ar putea continua în Serie A. Jurnalistul Nicolo Schira anunță că portarul român este dorit de Cagliari, formație care se luptă pentru revenirea în primul eșalon.

Cagliari a învins-o pe Parma, 3-2, în partida tur a semifinalelor play-off-ului pentru promovarea în Serie A.

Ce scrie presa din Italia despre Ciprian Tătărușanu

Presa din Italia anunță că AC Milan s-ar fi înțeles deja pentru aducerea lui Marco Sportiello, portarul Atalantei, contractul lui Ciprian Tătărușanu, care va expira la finalul actualului sezon, urmând să nu fie prelungit.

Totodată, italienii scriu despre faptul că fanii milanezi nu ar mai avea încredere în Tătărușanu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care formația de pe „San Siro” se va despărți de portarul român.

„Milan, adio Tătărușanu: vine urmașul lui! Sosirea lui Sportiello era anunțată de ceva vreme, acum chiar s-a făcut. Milan va avea un nou portar în sezonul viitor. Cu siguranță, adio lui Tătărușanu.

La fel ca și în sezonul precedent, când Maignan s-a accidentat la încheietura mâinii, Ciprian Tătărușanu a ajuns titular obișnuit în Serie A și în Liga Campionilor.

El nu le inspiră mare încredere suporterilor și a devenit un fel de țap ispășitor la AC Milan. Adevărul este însă că Tătărușanu a avut foarte puține greșeli, cu excepția unor ezitări, în prima parte a sezonului, în care AC Milan și-a compromis șansele de a lupta pentru Scudetto.

La finalul sezonului, contractul portarului român va expira și nu va fi reînnoit. Semnele unei schimbări de portari pentru Milan apăruseră deja în ianuarie, odată cu cumpărarea lui Vasquez. Acum, a fost oficializată o altă operațiune pusă la cale încă din iarnă”, au scris cei de la milanweb.it.

Urmăriți Playsport.ro și pe