Tăticul Florinel Coman a trăit cel mai frumos moment din viața sa. Jucătorul plecat de urgență de la echipă

Giosanu Catinca 07.07.2022, 12:52
Tăticul Florinel Coman a trăit cel mai frumos moment din viața sa. Jucătorul plecat de urgență de la echipă

FCSB a învins-o pe CS Mioveni în cel de-al treilea amical al verii. Echipa finanțată de Gigi Becali s-a impus cu 1-0. Florinel Coman nu și-a putut ajuta colegii. El a lipsit din motive bine întemeiate.

De ce a lipsit Florinel Coman de la amicalul cu CS Mioveni

Florinel Coman nu a făcut parte din lotul formației FCSB. Mulți și-au făcut griji, mai ales să fotbalistul a fost ținut departe de teren o bună perioadă de timp din cauza accidentărilor.

Jucătorul lui Gigi Becali a lipsit pentru că soția sa urma să devină mamă, iar el a simțit nevoia să îi fie alături.

Mihai Stoica: ”Coman a lipsit motivat”

„Mbappe de România” a devenit tătic. Partenera lui a născut un copil de toată frumusețea. Este vorba despre o fetiță care a venit pe lume pe cale naturală, în cursul zilei de miercuri, 6 iulie. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.

A fost o formulă apropiată de cea cu care vom începe campionatul, mai puţin doi jucători, Radunovic şi Coman.

Coman a lipsit motivat, pot să spun în premieră că mai avem un copil în… ne-am înmuţit în ultima vreme. Au tot născut soţiile jucătorilor.

Coman are o fetiţă din seara asta. A născut natural şi atunci… a durat mai mult.”, a spus Mihai Stoica, într-o declarație la Orange Sport.

”Abia aștept să ne creăm amintiri”

Ioana Timofeciuc este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea nu a putut sta departe de telefonul mobil nici după ce a născut o fetiță și l-a făcut tată pe celebrul atacant.

Bine ai venit în viețile noastre. Abia aștept să ne creăm amintiri împreună.”, a scris iubita fotbalistului legitimat la gruparea ”roș-albastră”, pe contul personal de Instagram.

”Relația lui e foarte bună”

Gigi Becali a fost printre primii care a aflat că Florinel Coman va deveni tată. Milionarul din Pipera a anunțat la începutul anului că jucătorul său va avea un copil. Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au rămas cu gura căscată când au văzut că finanțatorul FCSB-ului ”a dat din casă”.

Am înțeles că relația lui e foarte bună, e gravidă fata, chiar ne bucurăm, e însărcinată fata. Ziceți-mi voi, să mă interesez (n.r. – dacă are probleme în viața personală). Pe bune, habar nu am. Eu mă bucuram că mi-a spus Meme (n.r. – Mihai Stoica) că e însărcinată prietena lui, că o să fie bine.”, a spus Gigi Becali, la Pro X.