Telefonul secret dat de Sorana Cîrstea către Ion Ion Țiriac după victoria de la Istanbul. Ce i-a transmis românca iubitului său

Gabriel Peneș 26.04.2021, 08:33
Telefonul secret dat de Sorana Cîrstea către Ion Ion Țiriac după victoria de la Istanbul. Ce i-a transmis românca iubitului său

Telefonul secret dat de Sorana Cîrstea către Ion Ion Țiriac după victoria de la Istanbul. Ce i-a transmis românca iubitului său, imediat după terminarea partidei. Sorana a obținut cel de-al doilea trofeu WTA din cariera sa. Și asta, după o pauză de 13 ani, de la turneul din Taskent din 2008.

Telefonul secret dat de Sorana Cîrstea către Ion Ion Țiriac după victoria de la Istanbul

Jucătoarea română a obținut cel de-al doilea succes într-u turneu WTA din cariera sa.Telefonul secret dat de Sorana Cîrstea către Ion Ion Țiriac după victoria de la Istanbul. După finala câștigată în fața belgiencei Elise Mertens (Belgia, 17 WTA), scor 6-1, 7-6, Sorana a făcut un gest inedit. Și-a îmbrățișat membrii staff-ului, apoi s-a repezit la telefon. N-a mai avut răbdare și și-a sunat iubitul, Ion Ion Țiriac, chiar de pe teren, înainte de ceremonia de premiere.

Sorana a avut o săptămână de vis la Istanbul, unde a jucat aproape de cel mai bun tenis al său. Iar victoria din finală în fața favoritei principale a turneului, a fost „cireașa de pe tort”. Sorana Cîrstea (30 de ani) a beneficiat de susținerea antrenorului ei, Adrian Cruciat și a preparatorului fizic, Teo Cercel. Dar, iubitul ei, Ion Ion Țiriac, n-a apărut niciodată în tribune. Însă legătura dintre cei doi a fost demonstrată de gestul jucătoarei imediat după câștigarea finalei.

Ce i-a transmis românca iubitului său

Camerele TV au surprins momentul în care Sorana vorbește la telefon cu partenerul ei. Ion Ion Țiriac a lăudat-o, probabil, pentru rezultat. Conform prosport.ro, jucătoarea a fost auzită spunând „Da, iubitule! Așa e!”, fiind, în mod evident, fericită și de victorie, dar și de dialogul cu partenerul de viață. Cei doi s-au logodit, dar stau departe de ochii publicului. Sorana poartă cu mândrie inelul de logodnă, primit de la Țiriac jr., însă fiul cel mare al miliardarului se ferește de priviri indiscrete. El nu a fost văzut vreodată în tribune, pentru a-și susține iubita la vreun turneu.

Apropiații vorbesc chiar despre planuri de nuntă. Cei doi s-ar fi cunoscut în complexul Stejarii Country Club, acolo unde Sorana locuiește de ceva vreme, iar Ion Ion Țiriac s-a mutat după divorțul de Ileana Lazariuc. Este cunoscut faptul că acel complex rezidențial este deținut de către Ion Țiriac, tatăl iubitului Soranei. Jucătoarea româncă va urca în ierarhia WTA până pe locul 58. Ea a încasat un cec în valoare de 29.200 de dolari, pentru victoria de la Istanbul. Sorana poate fi surpriza plăcută a sezonului pe zgură. În zilele bune, ea poate învinge, practic, orice jucătoare de top, după cum a demonstrat și în Turcia.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe