Telenovela Ciprian Tătărușanu la AC Milan se apropie de final. Italienii anunță iminenta despărțire a românului de campioana Italiei

Dragos Stefanescu 30.12.2022, 21:54
Telenovela Ciprian Tătărușanu la AC Milan se apropie de final. Italienii anunță iminenta despărțire a românului de campioana Italiei

După o nouă evoluție modestă, se pare că aventura lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan se apropie de final. Jurnaliștii italieni susțin că Antonio Mirante și-a câștigat locul de titular în defavoarea românului.

Ciprian Tătărușanu este pe picior de plecare de la AC Milan. Românul și-a pierdut locul de titular

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) nu traversează o perioadă prea bună la AC Milan. În ciuda faptului că Mike Maignan, titularul de drept din poarta milanezilor, nu este refăcut, românul are șanse mici să mai joace.

Tătărușanu a fost titular în poarta lui AC Milan în meciul amical disputat împotriva lui Arsenal. Milanezii au pierdut cu 1-2, iar românul a avut o evoluție modestă. În următoarea partidă de pregătire a milanezilor, jucată împotriva lui Liverpool, locul lui Tătărușanu a fost luat de Antonio Mirante. În ciuda faptului că AC Milan a pierdut cu 1-4, veteranul portar a avut o prestașie solidă. În plus, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că Mirante a impresionat în cantonamentul din Dubai și pare să fi câștigat ”duelul” cu Tătărușanu pentru postul de titular din poarta lui AC Milan.

În acest sezon, Ciprian Tătărușanu a bifat 12 meciuri pentru AC Milan, în care a primit 12 goluri, dar și alte patru meciuri în care nu a încasat niciun gol. Portarul român mai are contract cu AC Milan până pe 30 iunie 2023, plecarea sa fiind iminentă după această dată.

Fanii milanezi nu au avut milă de Tătărușanu

În meciul de pregătire Arsenal – AC Milan, Ciprian Tătărușanu a fost titular în poarta italienilor. Trupa lui Stefano Pioli a pierdut meciul cu scorul de 1-2. Românul a primit două goluri la care nu a avut cum să intervină, însă fanii milanezior nu au avut milă de el. Aceștia au transmis pe rețelele de socializare mai multe mesaje dure la adresa lui Tătărușanu.

Singurul motiv pentru care ne cereți bani să vedem acest meci ar trebui să fie folosirea lor pentru rezilierea contractului lui Ciprian Tătărușanu”, a transmis un suporter către conducerea clubului milanez.

Trebuie să îi redăm lui Tătărușanu vederea pe care o avea înainte să se opereze”, a comentat ironic un alt suporter.

Suntem pe locul 2 în campionat și ne batem la titlu cu Tătărușanu în poartă, Pioli este un geniu”, a transmis un fan al lui AC Milan.

Plătim taxa de a-l avea în poartă pe Tătărușanu. Cel mai slab din istorie”, a fost comentariul unui alt suporter milanez.

Cum mai poate fi Ciprian Tătărușanu la AC Milan? Un adevărat dezastru”, a fost comentariul dur al unui suporter dezamăgit.

Urmăriți Playsport.ro și pe