„Telenovela” dintre Icardi și PSG se apropie de final. Anunțul făcut de antrenorul Christophe Galtier

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.08.2022, 15:50
„Telenovela” dintre Icardi și PSG se apropie de final. Anunțul făcut de antrenorul Christophe Galtier

Mauro Icardi se află în dizgrație la PSG de mai mult timp. Atacantul argentinian în vârstă de 29 de ani a prins foarte puțin echipa în ultimele două sezoane, de când Kylian Mbappe a trecut în această poziție, iar când a făcut-o nu a avut evoluții foarte strălucitoare.

PSG „caută soluții” pentru îndepărtarea lui Mauro Icardi

Din acest motiv, dar și din cauza salariului său foarte mare, vechea conducere a clubului de pe Parc des Princes, în frunte cu fostul director sportiv Leonardo, a încercat în mai multe rânduri să „scape” de internaționalul argentinian. Fără succes însă. Wanda Nara, frumoasa soție a lui Icardi, îi este și impresar atacantului și s-a opus plecării acestuia din capitala Franței.

Acum, odată cu înlocuirea lui Leonardo cu Luis Campos, se încearcă din nou debarcarea lui Mauro Icardi de sub Turnul Eiffel. Noul antrenor Christophe Galtier a dezvăluit că se fac în continuare eforturi pentru găsirea unei soluții optime în această situație.

De asemenea, tehnicianul francez în vârstă de 55 de ani a dat noi detalii și despre situația lui Keylor Navas. Portarul din Costa Rica este dorit insistent de Napoli în aceste zile, iar Galtier a explicat că îi este foarte greu să se opună acestei mutări, mai ales în condițiile în care Navas are un anumit statut și nu poate accepta la nesfârșit rolul de rezervă a lui Donnarumma.

Nu în ultimul rând, antrenorul campioanei Franței a anunțat că echipa sa va mai transfera un atacant în această vară. Pe lângă faptul că se caută soluții pentru cedarea lui Icardi, tânărul Arnaud Kalimuendo a părăsit deja capitala Franței și a semnat cu Rennes.

O să mai aducem un atacant, pentru că Arnaud Kalimuendo va merge la Rennes și pentru Mauro Icardi căutăm soluții. Îl respectăm pe Keylor Navas, iar el nu vrea să fie al doilea portar, ceea ce e normal. Mi s-a spus că sunt cluburi interesante de transferul său”, a spus Christophe Galtier în cadrul unei conferințe de presă.

Atacantul argentinian s-ar afla în vederile lui Jose Mourinho

Keylor Navas ar putea fi inclus în eventualul transfer al lui Fabian Ruiz pe Parc des Princes. În ceea ce îl privește pe Icardi, despre el s-a zvonit că ar fi dorit de Roma lui Jose Mourinho, care nu a reușit încă să rezolve transferul lui Andrea Belotti, liber de contract după despărțirea de Torino.

Salariul argentinianului reprezintă totuși o problemă importantă pentru clubul din capitala Italiei, mai ales după ce acesta l-a adus de la PSG și pe Georginio Wijnaldum, care de asemenea are un salariu foarte mare. Totuși, în cazul olandezului, Roma a ajuns la o înțelegere cu parizienii pentru împărțirea salariului său în acest sezon cât timp este împrumutat în Serie A.