Tenis ca la Australian Open cu transferul lui Cordea. Ieri a picat, azi e de actualitate. Cât cere Gigi Becali

Olteanu Ștefan 18.01.2023, 09:25
Tenis ca la Australian Open cu transferul lui Cordea. Ieri a picat, azi e de actualitate. Cât cere Gigi Becali

Transferul lui Andrei Cordea (23 de ani) la Augsburg, în Bundesliga, încă se mai poate materializa, deoarece Gigi Becali a scăzut din prețul solicitat inițial. Ultimele detalii au fost oferite de impresarul Adrian Neaga.

„Transferul nu este căzut!”. Andrei Cordea încă mai poate ajunge în Bundesliga, la Augsburg. Cât cere Gigi Becali

În primele zile ale noului an, impresarul Adrian Neaga dezvăluia că Andrei Cordea este la un pas de Bundesliga, deoarece Gigi Becali negociază transferul cu oficialii lui Augsburg, iar discuțiile sunt destul de avansate. Mai precis, diferența dintre suma oferită de nemți și cea solicitată de patronul FCSB nu era una uriasă, potrivit spuselor lui Neaga.

O singură zi mai târziu, pe 6 ianuarie, nemții au recunoscut că șefii lui Augsburg îl vor pe Andrei Cordea. În urma unei discuții pe care jurnaliștii au avut-o cu Stefan Reuter, managerul clubului din Bundesliga, s-a ajuns la concluzia că interesul este cât se poate de real.

Doar că de atunci și până în prezent au trecut aproape două săptămâni, iar mutarea nu s-a concretizat. Astfel au apărut zvonuri conform cărora transferul ar fi picat.

Adrian Neaga infirmă vehement această informație și spune că negocierile dintre Gigi Becali și șefii lui Augsburg sunt chiar mai intense decât la începutul lunii ianuarie. Mai precis, finanțatorul roș-albaștrilor a mai scăzut din prețul lui Cordea, iar în acest moment șansele ca transferul să se parafeze sunt și mai mari:

„Domnul Becali a cerut inițial cinci milioane, apoi patru milioane. Ei au venit cel mai sus cu trei milioane. Nu a căzut transferul. Am văzut că a apărut că a căzut că l-a adus Augsburg pe Yeboah de la Genoa. Dar sunt posturi diferite.

Transferul nu este căzut. Se face dacă respectivii dau patru milioane. El a avut ofertă și din Arabia, înainte de meciul cu West Ham, atunci domnul Becali a cerut mai mulți bani”, a declarat Adrian Neaga, la Digi Sport.

Transferul ar reprezenta un salt uriaș în cariera lui Cordea

Dacă nemții vor oferi cele 4 milioane de euro solicitate de Gigi Becali, Andrei Cordea va da lovitura carierei. Pe lângă șansa uriașă care i se va ivi din punct de vedere sportiv, mijlocașul își va pune semnătura și pe un contract colosal. Fără să ofere prea multe detalii, impresarul Adrian Neaga a făcut o sugestie în privința înțelegerii pe care nemții i-au pregătit-o lui Cordea:

„Salariul îl știu eu. E „puțin” mai mare decât la FCSB. E de multe ori mai mare, de foarte multe ori. E normal, e Bundesliga.

Transferul nu a fost în niciun moment căzut. Să sperăm că se va ajunge la un acord. Am vorbit de două ori cu domnul Becali despre acest caz”, a mai adăugat Neaga.

Cordea rămâne cu picioarele pe pământ. Ce spune despre transfer

În timp ce Gigi Becali negociază potențiala sa vânzare, Andrei Cordea spune că nu știe nimic despre vreo ofertă venită pe numele său. După ultimul meci amical pe care FCSB l-a disputat în Antalya, mijlocașul a fost chestionat cu privire la viitorul său:

„Cât timp sunt la Steaua (n.r. – FCSB), nu vreau să vorbesc despre altă echipă. Respect clubul. Atât timp cât voi fi aici și nu este nimic sută la sută, să știu și eu, nu pot să vorbesc absolut nimic”, a declarat Andrei Cordea, după amicalul Rakow – FCSB 4-1.

2.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Cordea, potrivit Transfermarkt. 8 goluri și 5 pase decisive a marcat în 30 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe