Tensimena cu care s-a iubit Ion Ion Țiriac înainte de Sorana Cîrstea! Cine a fost misterioasa femeie din viața moștenitorului averii Țiriac

Simion Andrei / 12.11.2021, 10:41
Tensimena cu care s-a iubit Ion Ion Țiriac înainte de Sorana Cîrstea! Cine a fost misterioasa femeie din viața moștenitorului averii Țiriac

Ion Țiriac jr. a divorțat de Ileana Lazariuc în urmă cu doi ani. Totuși, înainte de a o cunoaște pe aceasta, el s-a aflat în relații amoroase cu o femeie cunoscută în lumea mondenă.

Cine este femeia dinaintea Ilenei Lazariuc?

Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, s-a separat de soțul ei, Ion Țiriac jr., băiatul fostului mare tenismen român, în urmă cu patru ani. Fostul cuplu are doi copii, pe Alexandru și Nicholas Noah. Cei doi s-au separat în anul 2017, după 10 ani de mariaj. Vestea, însă, a fost ținută foarte bine în interiorul familiei, astfel că de-abia în 2019 s-a aflat despre acest detaliu din viața lor. De altfel, se pare că aceasta nu a fost foarte dureroasă pentru niciuna dintre părți, totul ar fi fost făcut de comun acord, iar băiatul lui Ion Țiriac și-ar fi găsit deja pe altcineva ulterior.

Divorțul care a șocat lumea mondenă la momentul respectiv, dintre Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc, a scos din arhive amintiri care erau la modă în presa anilor 2000. Deși s-a creat impresia în jurul celor doi că ar fi dintotdeauna împreună, Țiriac jr. a fost implicat într-o relație de aproximativ trei ani de zile, înainte s-o cunoască pe Ileana Lazariuc. Fosta relație amoroasă a acestuia a fost jucătoarea de tenis Raluca Sandu, retrasă în anul 2004, din cauza unei accidentări la umăr.

„Cu Ion putea să fie reușită”

În anul 2003, Raluca Sandu (astăzi în vârstă de 41 de ani), pe atunci 23 de ani, a acordat un interviu pentru revista „Life Sport”. Fata lui Mircea Sandu, fost fotbalist la echipa națională de seniori sau Sportul Studențesc, a vorbit despre relațiile și bărbații din viața ei. Ea a încercat să scoată bârfele din ecuație. Acesta a avut o căsnicie de opt ani de zile și cu omul de afaceri Ziv Telelman. Totuși, amintirea relației dintre Țiriac jr. și Raluca Sandu pare din altă epocă, iar, în prezent, puțină lume își amintește de cei doi împreună.

Toate relațiile mele au fost reușite, n-am spus că am eșuat într-o relație. S-au sfârșit din diverse motive. Au fost toate relații de durată. Și cu Carlos (n.r. – Carlos Moya, tenismen spaniol), doi ani și cu Ion (n.r. – Ion Alexandru Țiriac) aproape trei.

Au fost diferite. Cu Carlos a fost așa, prima iubire. Eu aveam 17 ani, el avea 19 ani. Cu Ion putea să fie reușită, pentru că ne cunoșteam de 8 ani, am fost cei mai buni prieteni 4-5 ani. Dar au intervenit alte lucruri care au dus la ruptură. Dar cu el ar fi fost cea mai reușită relație” povestea sportiva pentru sursa citată, în 2003.

În prezent, băiatul lui Țiriac se află într-o relație cu Sorana Cârstea, jucătoare din circuitul WTA, aflată pe locul 37 în clasament.