Tensiune maximă înainte de meciul cu Dinamo: l-au scos din lot și l-au trimis să se antreneze singur. Anunț de ultimă oră

Alex Matei 25.05.2023, 20:45

Împrumutat în acest sezon de Dinamo la FC Argeș, Geani Crețu nu se află în planurile lui Bogdan Argeș Vintilă pentru dubla cu „câinii” din barajul pentru Superligă.

Crețu a fost exclus din lot și se pregătește de unul singur pănă la revenirea în Ștefan cel Mare. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă. Cedat temporar la FCU Craiova, apoi la Petrolul, Grigore ar urma să revină și el la Dinamo din vară.

Întrebat la Digisport dacă și-i dorește pe cei doi în echipă sezonul viitor, Burcă a spus:

„Azi, poate aș avea nevoie de ei, mai ales că avem o mini-criză de personal. Dincolo de faptul că am pierdut la Iași, am rămas și fără câțiva jucători. Azi aș avea nevoie de ei. Bani e suspendat, dar are și o problemă la umăr. Sper să-l recuperăm pentru retur. În apărare avem probleme, dar nu vreau să discut de ele. Suntem într-un moment în care nu vreau să vorbesc foarte mult de probleme. Cei care vor intra vor fi cel puțin la nivelul celor care lipsesc, sunt sigur de asta”.

Crețu, 17 meciuri de Liga 1 în acest sezon

Geani Grețu are 10 jocuri ca titular în acest campionat, dar și 7 apariții din postura de rezervă. Crețu a fost pe bancă la 3-0 cu Petrolul, în ultima etapă din playot. Ricardo Grigore n-a prins decât 10 meciuri la Craiova și 3 la Petrolul.

Am înțeles că pe Geani Crețu l-au scos din programul de antrenament al primei echipe de la FC Argeș. S-a făcut asta tocmai pentru a se elimina orice suspiciuni, este decizia pe care cei de acolo au considerat-o cea corectă”, a dezvăluit Ovidiu Burcă.

Crețu a debutat în sezonul 2018-2019 la prima echipă a lui Dinamo și a marcat un singur gol pentru „câini”, în mai 2022, într-o victorie obținută la Botoșani.

Urmăriți Playsport.ro și pe