Tensiuni la PSG. Președintele Al-Khelaifi va fi prezent marți la antrenament. Presiune uriașă pe Mbappe

Cristian Stan 17.07.2023, 23:20
Tensiuni la PSG. Președintele Al-Khelaifi va fi prezent marți la antrenament. Presiune uriașă pe Mbappe

Kylian Mbappe (24 ani) continuă disputa de la distanță cu PSG. Campioana Franței încă nu l-a convins pe atacant să plece vara aceasta sau să semneze prelungirea, dar nu renunță.

În acest sens, Nasser Al-Khelaifi (49 de ani) este pregătit să aibă o nouă discuție cu fotbalistul, de această dată față în față.

Dacă în ultimele săptămâni a tot ezitat, de această dată formația pariziană dorește să se despartă de atacant, iar pentru asta este nevoie chiar de intervența președintelui. Conform cotidianului francez, L’Equipe, Al-Khelaifi va veni personal marți la antrenamentele echipei pentru a discuta cu Mbappe.

Mbappe rămâne la Paris pentru a lua bonusul de 80 milioane de euro

Kylian Mbappe este superstarul celor de la PSG, însă conducerea vrea să scape de acesta. Recent, fotbalistul francez a ieșit pentru a 5-a oară consecutiv golgheterul campionatului, însă acesta a dat semne că această competiție nu-l mai tentează.

S-a vehiculat în această vară că Mbappe ar putea pleca la Liverpool sau Real Madrid, echipe ce și-au prezentat interesul și care erau dispuse să ofere aproximativ 200 milioane de euro în schimbul său, însă în acest moment este legitimat la formația din Paris.

Intrat în ultimul an de contract, Mbappe nu a dorit până în acest moment să semneze prelungirea cu gruparea din capitala Franței, însă nici nu a plecat pentru ca aceasta să încaseze bani de pe urma sa. Mai mult de atât, dacă până la data de 1 august nu se va transfera, decarul Cocoșilor Galici va încasa un bonus de loilalitate de 80 milioane de euro.

Pentru a evita acest bonus uriaș și posibilitatea să-l piardă la anul pe gratis, PSG i-a oferit 40 milioane cu condiția ca fotbalistul de 24 ani să părăsească clubul în această vară.

Oferta a fost respinsă, prin urmare apar măsuri de urgență. Potrivit presei franceze, chiar președintele Al-Khelaifi va veni marți la primul antrenament al echipei sub mandatul lui Luis Enrique. Spaniolul a fost confirmat de puțin timp la formați pariziană și are nevoie de autoritate în vestiar, însă Khelaifi este dispus să treacă peste aceste aspecte și vrea să vorbească între 4 ochi cu Mbappe.

Urmăriți Playsport.ro și pe