Tentativă de sinucidere pentru Larisa Drăgulescu. Fosta soție a campionului Marian Drăgulescu a vrut să-și pună capăt zilelor

Ștefănescu Dragoș / 13.07.2022, 13:02
Tentativă de sinucidere pentru Larisa Drăgulescu. Fosta soție a campionului Marian Drăgulescu a vrut să-și pună capăt zilelor

Marian și Larisa Drăgulescu au avut o căsnicie explozivă, presărată cu numeroase episoade controversate. La ani buni de la divorț, fosta soție a multiplului campion de gimnastică a făcut câteva destăinuiri uluitoare. Larisa a povestit că a trecut printr-o depresie puternică în perioada în care era căsătorită cu Marian. Mai mult, a fost chiar la un pas de sinucidere.

Larisa Drăgulescu, la un pas de sinucidere

În urmă cu mai mulți ani, Marian și Larisa Drăgulescu erau căsătoriți și formau un cuplu ce părea perfect din afară. Din mariajul celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fată. Însă căsnicia celor doi s-a terminat brusc și cu foarte multe scandaluri.

Larisa Drăgulescu a încercat să lase  în urmă neplăcerile căsniciei cu marele campion, dar totuși anumite sechele au rămas. Aceasta a povestit recent în cadrul emisiunii ”În oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, un episod trist din timpul mariajului cu Marian Drăgulescu. Larisa a dezvăluit că a avut o lungă perioadă de depresie, ba chiar s-a gândit la sinucidere. Totul a survenit în urma comportamentului violent al lui Marian.

Am avut o perioadă în depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut.(…) Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid.(…) Pur și simplu devenimesem așa ca o pacoste pentru toată familia mea.”, a declarat Larisa Drăgulescu

Marian și Larisa Drăgulescu au revenit la sentimente mai bune

În ciuda faptului că s-au despărțit cu scandal, Marian și Larisa Drăgulescu au revenit în ultima vreme la sentimente mai bune. Larisa a explicat că se înțelege foarte bine cu celebrul gimnast, ba chiar au petrecut împreună de ziua sa. Cei doi mențin o legătură apropiată în special pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. (…) Mi-a făcut o părere foarte bună. Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian.

Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii.

Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri”, a declarat Larisa Drăgulescu.