TERIBIL. Fiul marelui pugilist Marcel Bereșoae, fost fotbalist și elev al lui Reghecampf, s-a stins din viață. Avea doar 31 de ani  

Autor: Cătălin Mureșanu / 29.09.2021, 11:35
TERIBIL. Fiul marelui pugilist Marcel Bereșoae, fost fotbalist și elev al lui Reghecampf, s-a stins din viață. Avea doar 31 de ani  
  • Fiul fostului pugilist la categoria semigrea, Marcel Bereșoae, s-a stins din viață, luni, la doar 31 de ani;
  • Ionuț Bereșoae a fost junior la Dinamo, a jucat în liga secundă și a fost antrenat, la Snagov, de Laurențiu Reghecampf;
  • Moartea tatălui său, care a murit după un stupid incident la vârsta de 43 de ani, l-a marcat pe tânărul fotbalist, prietenii săi spun că, de atunci,  acesta s-a schimbat. Bereșoae junior era plecat în Anglia alături de familia sa, mama, soția și fetița în vârstă de 6 ani. Luni a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat;

Drama tatălui – campion național și medaliat cu bronz la Campionatele Europene. Un stupid incident i-a declanșat o tumoare la cap

„George Foreman din Carpați”, aceasta era porecla lui Marcel Bereșoae. Medaliat cu bronz european, campion al României, pugilistul a fost diagnosticat cu gliombaston, tumoare malignă localizată în zona capului. Un stupid incident, într-o banală seară la locul de muncă.

Bereșoae era bodyguard la un restaurant din București și, după un scandal cu niște clienți gălăgioși, s-ar fi luat la harță cu aceștia și, în timpul conflictului, ar fi căzut într-un canal. S-a lovit la cap și de aici a mai rămas cruntul pognostic al medicilor: „O să mai trăiască șase luni”.

Unii spun că în incident, Bereșoae ar fi fost lovit în cap, chiar cu capacul de canal, de către rivalii săi. În 2007, după mai bine de un an, Marcel Bereșoae pierduse lupta și era înmormântat cu onoruri în Cimitirul Bellu.

Marcel Bereșoae
Marcel Bereșoae

Ionuț Bereșoae, fostul elev al lui Reghecampf de la Snagov, s-a stins din viață, la doar 31 de ani, în urma unui infarct

La 14 ani de la moarte fostului campion național, fiul cel mic al lui Marcel Bereșoae – Ionuț (31 ani) s-a stins fulgerător. Acesta se afla în Anglia, acolo unde s-a stabilit alături de soție, mamă și fiica sa în vârstă de șase ani.

Luni, Ionuț, fost junior la Dinamo și fotbalist cu zeci de meciuri în liga secundă pentru Dinamo 2, ACS Berceni și elev al lui Laurențiu Reghecampf la FC Snagov, a suferit un infarct. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Evenimentul tragic s-ar fi întâmplat după un meci de fotbal, Ionuț Bereșoae evoluând pentru o formație de amatori din Marea Britanie. Conform apropiaților, acesta a fost găsit mort în mașină, în parcarea unui hipermarket. Asta după ce familia a încercat să dea de el timp de 8 ore.

 

Moartea tatălui l-a marcat pe tânărul fotbalist

Drama tatălui său se pare că l-a marcat pe Ionuț. Apropiații acestuia spun că tânărul s-a schimbat după dispariția prematură a părintelui, a căutat, mereu, vinovații, l-a măcinat să afle ce s-a întâmplat în seara în care tătăl său a căzut în canal în urma incidentului nefericit de la restaurant.

„Când Ionuț este în cantonament, tatăl său rămâne două-trei ore singur în casă. Ajunge într-o cameră și nu știe să se mai întoarc. Se enervează, scoate telefonul mobil din buzuanr și sună la întâmplare, cerând ajutor”, povestea soția lui Marcel Bereșoae într-un interviu publicat, în 2007, în Evenimentul Zilei.

Într-un mesaj postat pe facebook la finalul anului trecut, Ionuț Bereșoae transmitea un mesaj emoționant oficialităților din comuna Gherăești, comuna natală a lui Marcel Bereșoae, acolo unde fostul campion a fost comemorat și a fost declarat cetățean de onoare.

„Pentru mine, tatăl meu a fost un idol. Oamenii îmi scriu și după 13 ani de la moartea lui și îmi spun lucruri frumoase despre el. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la tatăl meu, de la domnul primar și până la familia mea din Gherăești”, spunea Ionuț, într-un mesaj online transmis către organizatori.