Thomas Tuchel își strigă dezamăgirea după ce a ieșit din Liga Campionilor. “Chelsea merita să se califice”

Bordei Radu / 13.04.2022, 10:14
Thomas Tuchel își strigă dezamăgirea după ce a ieșit din Liga Campionilor. “Chelsea merita să se califice”

Thomas Tuchel crede că Chelsea merita să se califice, după victoria de pe Santiago Bernabeu. Nu a fost suficient, ca să întoarcă soarta calificării. Managerul german este foarte supărat, după ce echipa lui a făcut un meci aproape perfect în Spania.

Thomas Tuchel, furios că Chelsea a fost eliminată din Liga Campionilor. „Nu ne-a lipsit nimic. Meritam să ne calificăm”

Chelsea a jucat foarte bine în manșa retur, dar calificarea s-a pierdut după meciul de pe Stamford Bridge. Greșelile din defensivă i-au costat pe englezi. chiar și așa, Tuchel consideră că echipa sa a fost net superioară celor de la Real Madrid.

Ne-a lipsit norocul și atât. Altceva nu ne-a lipsit, meritam să ne calificăm. O singură echipă merita să meargă mai departe, mai ales după meciul de azi. În cele doă partide au fost unele greșeli în defensivă, dar se întâmplă. Dar azi nu le-am lăsat șanse de gol, noi am mai avut ocazii. Cred că, per ansamblu, meritam să mergem mai departe.

Nu am decât să fiu mândru de jucătorii mei, au arătat caracter, disciplină, devotament. A fost o performanță excelentă din partea tuturor, au motive să fie mândri de ei. Chiar nu am ce să regret, le-a zis și lor, pot ieși cu capul sus din dubla asta. Un astfel de eșec nu poate fi primit decât cu mândrie. am arătat că rămânem o echipă specială, am mers la Real și am făcut un asemenea joc, a declarat Tuchel.

Tuchel n-a uitat nici de arbitraj. „Azi am marcat 4 goluri”

Managerul german a fost extrem de frustrat, mai ales că echipa lui a dominat categoric 75 de minute. Și, la final, s-a trezit cu mâna goală. Chelsea a mai avut un gol, anulat de VAR, pentru un henț la Marcos Alonso. Iar Tuchel nu a ezistat să arunce săgeți către arbitrul polonez, Marciniak.

Nu pot să nu remarc că am emrs la final să îi strâng mâna, după un meci greu. Și îl văd pe arbitru cum râde cu antrenorul advers, cu Carlo Ancelotti, care este un gentleman. Mi-a lăsat un gust amar, nu a fost o impresie prea bună.

Nu am văzut golul, dar mă mir că arbitrul nu a mers să vadă și el dacă este henț sau nu. Marciniak este un arbitru bun, ar fi trebuit să analizeze el. De aceea arbitrul este suveran. Din punctul meu de vedere, azi am marcat 4 goluri, a declarat Tuchel