„Tigroaicele” de la CSM București au adus o super-campioană. Transfer de marcă reușit de vicecampioana României

Robert Zanfir 26.12.2022, 18:53
„Tigroaicele” de la CSM București au adus o super-campioană. Transfer de marcă reușit de vicecampioana României

CSM București a anunțat transferurile a două jucătoare de top. Laura Flippes (inter dreapta, 28) și Jennifer Gutierrez (extremă stânga, 27 de ani) au semnat cu liderul din Liga Florilor.

CSM București transmite un nou mesaj de forță. „Tigroaicele” au anunțat transferul unei jucătoare care are în palmares titlul olimpic, „aurul” mondial și și Campionatul European. Anunțul venirii franțuzoaicei Flippes vine după perfectarea altor mutări de impact: Monika Kobylinska (inter dreapta de la Brest Bretagne, din Franța), Vilde Ingstad (pivot de la Team Esbjerg, Danemarca) și Jeniffer Guttierez (extremă stânga, de la Rapid București) sunt alte nume sonore care vor îmbrăca tricoul echipei lui Adi Vasile.

CSM București anunță transferul supercampioanei Laura Flippes

Laura Flippes va fi la prima experiență în afara Franței. Interul dreapta a semnat pentru două sezoane. Flippes vine de la Paris 92, iar în ultimele șapte sezoane a jucat pentru Metz.

„Încă o veste bună vine către fanii CSM Bucureşti! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântaţi să vă anunţăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!”, a precizat CSM Bucureşti, pe site-ul oficial.

„Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM Bucureşti pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor şi de abia aştept să joc acum cu ele! Va fi şi prima mea experienţă în afara Franţei şi sunt nerăbdătore să descopăr Bucureştiul! Vreau să câştig tot, cred că echipa este una ambiţioasă şi sper să ajut clubul să îşi atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM Bucureşti!”, Laura Flippes.

Adi Vasile și-a prelungit contractul

Shimbările nu vin doar din teren. CSM și-a asigurat liniștea șie pe banca tehnică. drian Vasile şi Iulia Curea şi-au prelungit contractele. În plus, Mihaela Mihai, Alexandra Dindiligan, Emilie Hegh Arntzen, Marie Davidsen și Elizabeth Omoregie au semnat prelungiri ale înțelegerilor.

„Sunt foarte fericită că voi avea oportunitatea de a mă alătura acestui mare club! Este o echipă pe care o urmăresc atent, deja de câțiva ani, care are în componență multe jucătoare pe care le admir! Abia aștept să facem lucuri mari împreună și să cucerim toate titlurile posibile! Hai, CSM!”, a spus și Jennifer Gutierrez, venită de la Rapid.

FOTO: csmbucuresti.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe