Ținta lui Gigi Becali a făcut show total. David Miculescu, de neoprit în primul amical susținut de UTA în 2022

Bordei Radu 13.01.2022, 14:19
Ținta lui Gigi Becali a făcut show total. David Miculescu, de neoprit în primul amical susținut de UTA în 2022

Spre deosebire de rivalii din Liga 1, UTA a făcut spectacol în primul amical din noul an. Arădenii nu au renunțat total la ideea de a se califica în play-off. Bănățenii trag tare la antrenamente, vor să fie cât mai pregătiți pentru partea a doua a sezonului.

Arădenii au jucat bine în prima parte a sezonului, dar au păcătuit mult la finalizare. Echipa lui Laszlo Balint a avut meciuri multe în care și-a creat ocazii uriașe, dar nu le-a concretizat. Mai mult, UTA a și pierdut astfel de partide, în care ar fi trebuit să se impună.

Semne pozitive pentru UTA. Victorie în primul amical din 2022. David Miculescu a fost MVP-ul partidei

UTA a pornit bine seria de meciuri de pregătire din Turcia. Este adevărat că a avut un adversar exotic, echipa clasată pe locul 2 în campionatul Gabonului. UTA s-a impus cu 2 la 1, în meciul cu SC Pelican, într-o altă partidă în care arădenii și-au creat ocazii numeroase. Dar de data aceasta au venit și golurile. Iar în mijlocul tuturor lucrurile pozitive a stat David Miculescu. Jucătorul la care visează Gigi Becali și FCSB a arătat că arădenii se pot baza pe el, în retur.

În prima repriză s-a decis meciul, iar jucătorul celor de la UTA a punctat de două ori. Africanii au amrcat și ei, din penalty, dar nu au pus decât rar în pericol poarta alb-roșilor.

Laszlo Balint i-a trimis din primul minut pe teren pe următorii: Balauru – Baravykas, Erico, Dima, Şliakov – Passaglia, Isac – Roger jr., Ubbink, Miculescu – Dangubic. În repriza secundă au mai evoluat: Fl. Iacob, Roşca – Pătlăgică, Medimorec, Benga, Mar, Batha, Mercioiu, Laukzemis, Vukcevic.

Următorul adversar va fi mai dificil, din Elveția, FC Aarau.

FCSB își poate lua gândul de la Miculescu. Arădenii au ofertă bună pe masă

La doar 20 de ani, David Miculescu a marcat 6 goluri în acest sezon de Liga I și este deja unul dintre cei mai doriți fotbaliști români. Iar o echipă din Italia este foarte interesată de serviciile lui.

Jurnaliștii italieni au confirmat interesul lui Sassuolo pentru David Miculescu, pe care îl văd înlocuitorul perfect pentru Jeremie Boga, extremă stânga de 25 de ani pentru care Atalanta urmează să plătească 22 de milioane de euro. Dacă va ajunge la Sassuolo, David Miculescu va fi coleg cu căpitanul echipei naționale a României, Vlad Chiricheș. Prețul pe care îl solicită UT Arad în schimbul transferului este de un milion de euro. Cu toate acestea, șansele să plece în această iarnă sunt mici.

Urmăriți Playsport.ro și pe