Titularul Andrei Vlad, în mare pericol la FCSB! Ultimatum dat de Gigi Becali: „Gata cu dormitul în poartă la FCSB!”

Marian Cărăvan / 04.05.2021, 21:26
Titularul Andrei Vlad, în mare pericol la FCSB! Ultimatum dat de Gigi Becali: „Gata cu dormitul în poartă la FCSB!”

Portarul Andrei Vlad a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după golul încasat în finalul meciului cu CFR. Goalkeeperul e în mare pericol după ultimatumul dat de patronul FCSB.

Titularul Andrei Vlad, în mare pericol la FCSB!

FCSB se îndrepta spre o victorie în derby-ul cu CFR Cluj. Mai erau câteva zeci secunde din meciul de la Giurgiu și roș-albaștrii aveau încă avantaj minim pe tabelă, dar care îi reașeza în fotoliul de lider. A venit însă faza din minutul 90+3, când centrarea lui Deac din lovitura liberă de pe stânga a fost reluată cu capul de Burcă în poarta FCSB. Dar nu înainte ca balonul să cadă în fața porții și să-l deruteze pe Andrei Vlad. Goalkeeper-ul este făcut țap ispășitor pentru egalul din derby-ul cu CFR. Gigi Becali a luat foc după meciul de la Giurgiu și a anunțat o decizie radicală pe care a luat-o. Titularul Andrei Vlad, în mare pericol la FCSB! E vizat direct de patronul FCSB. Gigi Becali a dat de înțeles că nu va mai ierta nicio gafă a portarului. Să ne așteptăm la un nou titular între buturi, pe finalul play-off-ului.

Nenea Vlad ăsta cam trebuie să își bage mințile în cap, că a început să doarmă pe el. Gata, s-a dus cu dormitul în poartă la FCSB. Păi, am ajuns să am emoții din nou cu Vlad în poartă? Acum un an poate că îl înțelegeam, dar acum nu mai accept așa ceva. A apărat meci de meci ca titular și nu mai are nicio scuză”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Titularul Andrei Vlad, in mare pericol la FCSB!
Titularul Andrei Vlad, in mare pericol la FCSB!

Andrei Vlad, luat în colimator și de suporteri

Suporterii FCSB nu-l iartă pe Andrei Vlad pentru remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1. Acesta a scăpat mingea printre mâini, surprins fiind de traiectoria pe care a căpătat-o mingea după o execuție în care balonul a ricoșat de pământ.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB a tunat și a fulgerat după remiza în fața CFR-ului. Acesta dă vina pe Andrei Vlad pentru titlurile pierdute în ultimii trei ani. Mai mult, el îl ironizează și îi amintește de lecțiile primite de la Duckadam.

Nu se poate sa ai atitudinea asta, tu, ca portar! Cristea se ruga de Vlad sa iasa la o alta faza si el nu iesea. Iesi, ba, ca esti portar! Iesi pe centrare, te-a invatat Duckadam de o mie de ori. Tot careul ala e al tau. Nu, ca tu trebuie sa ne arati noua… zici ca e cel putin filosof. Ia minge, o ocoleste, da in fite. Ne-ai omorat cu fitele tale. Pacat de atitudinea jucatorilor, ca s-a vazut clar ca jucatorii au avut atitudine.

Ti-a zis Duckadam de acum doi ani sa inveti sa iesi pe 6 metri. Nu vreau sa pierdem campionatul din cauza acestui baiat! Ne-am saturat! E al treilea an consecutiv in care acest baiat ne-a luat campionatele. Pleaca la Inter? Ce sa caute acolo? Sa se duca la Dalga sau pe aici prin apropiere de Bucuresti. Poate se crede Buffon. Bufon de la circ, nu Buffon portarul. Incepand de astazi, Vlad nu mai are nicio treaba cu Steaua”, a spus Gheorghe Mustata pentru Radio Sport 1.

Pe primul loc al clasamentului se menține CFR Cluj, cu 42 de puncte, urmată de FCSB, cu 40 de puncte. FCSB joacă joi, 6 mai, de la ora 19:45, în deplasare cu FC Botoșani.