Toată lumea e la picioarele noului jucător de la FCSB: „Nu e altul ca el în campionatul nostru”

Bordei Radu 05.10.2022, 09:50
Toată lumea e la picioarele noului jucător de la FCSB: „Nu e altul ca el în campionatul nostru”

Toată lumea laudă transferul reușit de Gigi Becali. Aducerea lui Andrea Compagno deja schimbă în bine jocul echipei lui Nicolae Dică. Atacantul italian s-a integrat imediat la echipă și golurile lui pot ajuta echipa să se apropie iemdiat de playoff.

Toată lumea este impresionată de Andrea Compagno. „Este inteligent și șmecher”

Italianul a fost decisiv în victoria cu FC Argeș. A egalat la 1, după o fază în care a driblat superb un fundaș, înainte să rămână singur cu portarul advers și să îl execute. Fostul mare jucător, Basarab Panduru, l-a lăudat și el pe jucătorul transferat de la Craiova lui Mititelu.

M-a impresionat startul pe care l-a avut. Văd că a pus mâna să bată penalty, nu îl vedeam în stare acum 2-3 etape. Dar uite că și-a asumat responsabilitatea, asta este bine. Iar la golul 1 nu poți să nu remarci tehnica etalată, este ceva neașteptat. Mai ales într-o fază cum era aceea, complicată, cu fundașul lipit de tine. Mi-a plăcut mult cum s-a descurcat, m-a impresionat.

Este un băiat serios, nu ai ce să îi reproșezi. Arată inteligență în joc, este șmecher, iar demarcările lui nu le mai vezi la nimeni în România. Nu mai văd în campionat alt atacant să facă acest lucru, a explicat Panduru la Orange Sport.

Gigi Becali, neimpresionat de victoria cu FC Argeș. Ce crede despre Omrani

Becali nu a fost impresionat de victoria FCSB-ului, din duelul cu FC Argeș. Patronul de la FCSB a apreciat însă evoluția a doi jucători. Compagno, atacantul italian adus de la FC U. Craiova, este noul preferat al lui Becali. Acesta a reușit o dublă.

De cealaltă parte, Becali crede că Billel Omrani, marea lui speranță, va fi la forma maximă abia în playoff. Patronul spune că algerianul nu avea voie să rateze ocazia pe care a ratat-o.

„S-a remarcat prin eșecuri. Nu ai voie acolo să ratezi niciodată. ai văzut Compagno, pac-gol! Nu are rost să discutăm despre Omrani, îi cunoaștem valoarea. Când pune piciorul pe minge e fotbalist. Trebuie să așteptăm maximum o lună. Omrani va fi bombă mare în playoff, va câștiga meciuri,.. Încă nu este el 100%”, a declarat Gigi Becali pentru PRO Arena.

FCSB a câștigat în campionat după o lună și jumătate. Elevii lui Nicolae Dică nu au avut un meci ușor, dar au reușit să obțină a doua victorie a sezonului, după 3-2 cu FC Argeș. Același a fost scorul cu care echipa s-a impus și în precedenta victorie, cu FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe