Toată România îl cunoaște pe presupusul amant al Shakirei. În brațele cui și-ar fi găsit liniștea marea artistă

Giosanu Catinca / 25.07.2022, 20:38
Toată România îl cunoaște pe presupusul amant al Shakirei. În brațele cui și-ar fi găsit liniștea marea artistă

Shakira l-ar fi dat uitării pe Gerard Pique. Cântăreața columbiană s-ar fi îndrăgostit de un actor celebru de la Hollywood. Misteriosul bărbat a ajutat-o să depășească momentele grele. Cei doi amorezi ar fi plecat într-o vacanță în această perioadă. În brațele cui și-ar fi găsit liniștea mama copiilor lui Gerard Pique.

Shakira iubește din nou

Marea artistă nu a mai ținut cont de nimic și a plecat într-o vacanță de lux. Faimoasa cântăreață și partenerul ei se bucură de adevărate clipe de relaxare departe de Spania. Cei doi s-ar fi refugiat în California împreună cu cei doi fii ai ei, Milan și Sasha.

Gerard Pique nu a fost de acord cu plecarea Shakirei. El este de părere că nu e bine ca băieții lui să fie separați de bunicii paterni. La un moment dat, sportivul a luat în calcul să se mute și el din Spania. Totul, după ce a aflat că Shakira ia în calcul să se stabilească la Miami.

Cu el s-ar iubi artista din Columbia

Presa din străinătate scrie că Shakira și celebrul actor ar fi început să se urmărească reciproc pe rețelele sociale. Așa s-a aflat de idila dintre cei doi.

Cei de la impact.ro notează că fratele artistei nu l-a agreat niciodată pe fotbalistul legitimat la FC Barcelona. Tony Mebarak este de părere că fotbalistul nu a luat niciodată în serios lucrurile legate de familie. Lui îi plăcea să meargă seara în cluburi, fără să țină cont de faptul că are doi copii acasă.

Nici prietenii lui Pique nu o simpatizau pe Shakira. Jurnaliștii de la Marca au dezvăluit că anturajul jucătorului Barcelonei nu aveau o părere prea bună despre partenera fotbalistului. Prietenii sportivului nu ar fi fost de acord cu relația celor doi din cauza caracterului artistei. Mai mult, ei i-ar fi dat o poreclă.

Lista cu top cele mai bune filme cu Chris Evans

Chris Evans este bărbatul cu care a fost asociată Shakira. Actorul l-a interpretat pe Căpitanul America. Conform publicației spaniole, actorul a declarat recent că își dorește să cunoască o femeie cu care să aibă o relație stabilă. Despre Shakira, el a spus că este „spectaculoasă”, însă nu a lăsat să se înțeleagă că are sentimente pentru aceasta.

Actorul care ar fi făcut-o pe Shakira să-l uite pe Pique a reușit să iasă în evidență și prin filme precum „Snowpiercer”, „Cellular”, „What’s Your Number?”, „Don’t Look Up”, ”Fantastic Four”, ”Push” sau ”Before We Go”.