Toate pariurile pe FCSB în lupta pentru titlu. Puțini oameni de fotbal îi mai dau șanse echipei lui Dan Petrescu

Octavian Vasilescu / 02.05.2022, 09:06
Toate pariurile pe FCSB în lupta pentru titlu. Puțini oameni de fotbal îi mai dau șanse echipei lui Dan Petrescu

CFR Cluj a învins Farul Constanța, scor 1-0, iar acum așteaptă replica rivalilor de la FCSB. Cu toate acestea, fostul portar Helmut Duckadam (63 de ani) pariază pe echipa lui Toni Petrea (47 de ani) în lupta pentru titlu.

FCSB va înfrunta FC Argeș în această seară, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

CFR Cluj s-a distanțat pentru moment la cinci puncte de principala urmăritoarea, FCSB, grație succesului cu Farul. Duckadam nu a fost impresionat de prestația CFR-ului din meciul cu Farul, astfel că o vede pe FCSB favorită la câștigarea titlului.

Duckadam pariază pe FCSB în lupta pentru titlu

Am fost surprins de jocul CFR-ului, un joc foarte slab, iar dacă nu aveau un portar în formă maximă, azi puteau să piardă și să se decidă și campionatul. Farul, peste așteptări, mai ales după cele două jocuri catastrofale acasa, dar parcă nu au avut forța necesară. Au avut cele două ocazii în prima repriză, dar apoi nu au mai contat.

Eu cred că se pot încurca doar între ele. Parcă nu mai au acea plăcere de a juca. Joacă pentru că trebuie să joace.

Cu FCSB nu cred că are mari șanse. La ora actuală, forma lor sportivă e foarte bună și au jucători care pot inventa orice în timpul partidelor. Dacă CFR joacă tot așa static și să vadă pe contraatac dacă iese ceva, nu cred că au șanse. Cu Craiova sunt puțin derutat, au făcut meciuri foarte bune, în afară de ultimul. Au câștigat tot cam cum a câștigat și CFR astăzi”, a spus Duckadam, pentru Digi Sport.

Ce a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu l-a învins pe prietenul său, Gheorghe Hagi (57 de ani), iar CFR Cluj a făcut un nou pas spre titlu. Rezerva Daniel Birligea a înscris golul decisiv în minutul 66. O altă rezervă, Billel Omrani, l-a servit excelent pe Birligea.

După meci, antrenorul de la CFR a spus că a greșit primul 11. Farul a dominat prima repriză a meciului, dar portarul Letica l-a salvat pe Dan Petrescu.

Toți cei care au intrat după pauză au făcut diferența. Am pregătit meciul cu trei fundași, iar în ultima clipă m-am schimbat. La pauză le-am spus că nu e vina lor pentru cum au jucat, a fost vina mea, am recunoscut. E bine că am câștigat. Dacă am fi pierdut, eu eram principalul vinovat.

Trebuia să încep meciul cu echipa pe care am avut-o în repriza a doua. Mâine avem antrenament!”, a spus Dan Petrescu, după victoria cu Farul Constanța.

Clasament play-off

FCSB se va duela cu FC Argeș în epilogul rundei, pe teren propriu. CFR Cluj s-a distanțat temporar la cinci puncte în fruntea clasamentului.

În runda următoare, CFR Cluj va juca pe terenul lui FC Argeș.

  1. CFR Cluj – 51 pct.
  2. FCSB – 46 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.