Toni Petrea criticat aspru de Gigi Becali. “Nejustificat! Nu are nicio logică!” Ce-i reproșează antrenorului

Olteanu Ștefan 09.05.2022, 15:59
Toni Petrea criticat aspru de Gigi Becali. “Nejustificat! Nu are nicio logică!” Ce-i reproșează antrenorului

Toni Petrea a fost criticat aspru de Gigi Becali după Universitatea Craiova – FCSB 0-1, tocmai pentru mutarea câștigătoare. Finanțatorul echipei roș-albastre a lăsat de înțeles că el nu s-ar fi gândit în niciun moment să îl introducă pe Ivan Mamut pe teren în finalul partidei. Însă, atacantul croat de 25 de ani a marcat golul victoriei la doar două minute de la intrarea sa în joc.

Cum a comentat Gigi Becali schimbarea Ianis Stoica – Ivan Mamut, din minutul 84 al partidei Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Toni Petrea, criticat aspru

Toni Petrea a dat dovadă de multă inspirație în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, însă chiar și în ciuda acestui fapt, antrenorul a fost criticat aspru de Gigi Becali.

În minutul 84 al confruntării, la scorul de 0-0, antrenorul FCSB a decis să efectueze două mutări curajoase în echipa sa. I-a scos pe Octavian Popescu și Ianis Stoica și a introdus doi atacanți de careu, pe Dumiter și Mamut.

Și mai interesant este că Ianis Stoica, jucătorul înlocuit de Mamut, începuse partida din postura de rezervă și fusese introdus pe teren în minutul 37.

Însă, schimbarea lui s-a dovedit a fi cartea câștigătoare pentru Toni Petrea, deoarece la două minute de la intrarea pe teren, Ivan Mamut a marcat cu călcâiul golul de trei puncte pentru FCSB.

Referitor la schimbările efectuate, Gigi Becali a ținut să evidențieze că el nu s-a implicat deloc. Și pentru dovedi acest lucru, a explicat în stilul caracteristic ce modificări ar fi făcut el.

Petrea a făcut o mutare nejustificată, nu avea nicio logică. Stai, mă, îl bagi pe Mamut?! L-aș fi băgat, dar nu are logică, cum a zis Ciprian (n.r. – Marica, aflat în studio), mai bine bagi fundașii centrali”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali îi citește gândurile lui Toni Petrea: „Așa a spus el”

În continuare, Gigi Becali a intrat și mai mult în detalii și a încercat să explice mutările lui Toni Petrea.

Mai bine îl bag pe Mamutu, că Ianis nu făcea faza defensivă, era cam amețit. Așa, ce a spus Toni Petrea: stai să îi scot pe ăștia doi (n.r. – Ianis Stoica și Octavian Popescu) și bag doi atacanți (n.r. – Ivan Mamut și Andrei Dumiter)”, a mai declarat finanțatorul FCSB, potrivit sursei citate.

Indiferent care ar fi adevărata cauză a modificărilor efectuate, ele s-au dovedit a fi de succes pentru FCSB. Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0 în Bănie și rămân în continuare la mâna lor în lupta pentru titlu. Tot ce trebuie să facă FCSB e să câștige și ultimele două meciuri: în deplasare cu FC Voluntari și pe teren propriu (n.r. – la Buzău, cel mai probabil) cu CFR Cluj.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1 după încheierea rundei cu numărul 8:

  1. CFR Cluj – 54P
  2. FCSB – 52P
  3. Universitatea Craiova – 45P
  4. FC Voluntari – 31P
  5. Farul Constanța – 29P
  6. FC Argeș – 27P

Nimeni nu a înțeles nimic după înlocuirea lui Florinel Coman. Ilie Dumitrescu are o explicație.