Toni Petrea îl va sacrifica pe Octavian Popescu în viitorul sezon. Cui trebuie să-i facă loc în echipă

Olteanu Ștefan / 23.06.2022, 14:01
Toni Petrea îl va sacrifica pe Octavian Popescu în viitorul sezon. Cui trebuie să-i facă loc în echipă

În încercarea de a-i face loc în echipa de start lui Florinel Coman (24 de ani), Toni Petrea îl va sacrifica pe Octavian Popescu (19) în viitorul sezon. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, care a dezvăluit și care va fi noua poziție din teren a lui Tavi.

„Va fi inter, la mijlocul terenului!”. Toni Petrea îl va sacrifica pe Octavian Popescu în viitorul sezon

Prin intermediul unei reacții oferite în direct, la TV, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Toni Petrea îl va sacrifica pe Octavian Popescu în viitorul sezon.

Motivul? Florinel Coman se descurcă din ce în ce mai bine la antrenamente și pare că a depășit în totalitate momentele mai puțin plăcute din stagiunea precedentă. Iar cum Florinel nu poate evolua decât pe postul de atacant stânga, roș-albaștrii se văd nevoiți să îi găsească o nouă poziție în teren lui Octavian Popescu.

Mihai Stoica susține că noul post pe care îl va acoperi Tavi din sezonul 2022 – 2023 va fi cel de inter.

Octavian Popescu va fi inter, la mijlocul terenului. Tănase va apărea ca vârf fals, iar Florinel Coman va fi folosit atacant lateral stânga.

Singurul post pe care a dat randament e cel de atacant stânga, acolo va juca. Nu ne putem bate joc de el fiindcă noi credem foarte mult în el, iar ca atacant l-am încercat, nu poate deloc pe acea poziție.

Octavian va fi foarte bun și ca inter, luați doar prestația lui din meciul cu CFR, scor 3-3, în care adversarii nu i-au putut face față deloc”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

S-a contrazis Gigi Becali singur? Ce spunea în luna aprilie a acestui an

Nu este prima oară când Octavian Popescu este sacrificat pentru a-i fi făcut loc lui Florinel Coman în teren. Tot Mihai Stoica îl lăuda pe tânărul jucător la începutul acestui an că poate juca și pe postul de atacant lateral dreapta.

Coman nu poate să joace în dreapta. Octavian, da. Se descurcă fără niciun fel de problemă. Am bătut-o pe CFR, 3-0, cu Octavian în partea dreaptă și Coman în stânga”, spunea MM, potrivit sursei menționate anterior.

Însă, pe 4 aprilie, la doar o zi după FCSB – Universitatea Craiova 0-2, partidă în care Octavian Popescu a jucat atacant lateral dreapta, Gigi Becali a răbufnit:

L-am anihilat pe Tavi Popescu. Acum ne-am dat seama. De acum înainte, cât voi eu la FCSB, Popescu va juca doar în stânga. El nu va mai călca în dreapta după ce s-a întâmplat aseară. Nu va mai juca în dreapta în toată viața lui. În stânga nu-l poate opri nimeni. E geniu.

Eu nu voi mai fi sacrifica echipa pentru Coman! Nu mai vreau! Țin la el, dar să se ducă el în dreapta. Am sacrificat destul echipa pentru Coman”, spunea Gigi Becali, la Pro Arena.

Astfel, rămâne de văzut care va fi randamentul lui Octavian Popescu pe postul de inter stânga și cât timp va fi „sacrificat” în favoarea lui Florinel Coman.

Între timp, cel poreclit „Mbappe” pare că se află din nou pe val și a intrat în vizorul lui Gigi Becali. Recent, tot la Pro Arena, finanțatorul FCSB a declarat:

Mi-au zis oamenii din club că niciodată n-a fost Coman atât de puternic. Să vedem”.

În sezonul trecut, Florinel Coman a marcat un gol și a oferit cinci pase decisive, în 21 de meciuri.