Toni Petrea își continuă parcursul fabulos la Chindia. Ce a dezvăluit la finalul meciului cu UTA

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.02.2023, 19:37
Toni Petrea își continuă parcursul fabulos la Chindia. Ce a dezvăluit la finalul meciului cu UTA

Toni Petrea a reuși să o ducă pe Chindia Târgoviște aproape de zona play-off, după ce a preluat echipa când aceasta se afla în subsolul clasamentului din Superligă. La finalul meciului cu UTA Arad, fostul tehnician de la FCSB a dezvăluit că a fost foarte aproape să nu se poată baza pe eroul acestei partide, Cristian Neguț, cel care a marcat golul victoriei în minutul 81 și care a dat și pasa decisivă la reușita lui Cooper din minutul 9.

Toni Petrea, dezvăluire interesantă despre eroul Cristian Neguț

Se pare că acesta a acuzat unele probleme medicale înaintea meciului și a fost incert până cu puțin timp înainte de joc. Toni Petrea l-a lăudat pe Neguț pentru determinarea arătată pe teren. De asemenea, antrenorul Chindiei a vorbit admirativ și despre Godberg Cooper.

„(n.r. Despre Neguț) Înainte de meci nici nu știam dacă putea să joace, a acuzat o problemă la antrenament. Mă bucură faptul că a reușit să ducă 90 de minute. Sunt bucuros pentru că a reușit să reziste, plus că a adus o victorie importantă a echipei noastre.

(n.r. Despre Cooper) Mă bucură faptul că a reușit să marcheze, a mai avut un gol anulat, să o țină tot așa. Nu îmi place să vorbesc despre lucrurile de arbitraj”, a spus Toni Petrea la finalul meciului disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Concluziile lui Marco Dulca după această partidă

„Un meci foarte bun făcut de noi, cu un adversar care nu își merită locul acolo. Atitudine, încredere, asta ne reprezintă pe noi ca grup. Avem un grup foarte unit, reușim să facem meciuri foarte bune. (n.r. despre Neguț) Aleargă foarte mult, depune mult efort, e un jucător util echipei. Sperăm cât mai departe, mergem la fiecare meci să câștigăm, sper cât mai sus în clasament”, a spus și fostul jucător de la FCSB.

Cum au arătat cele două echipe:

Chindia (4-4-2): Căbuz- Căpușă, Corinus, Boldor, Ioniță- Neguț, Vorobjovas, Dulca, Popadiuc- Popa, Cooper
Rezerve: Moldovan, Buș, Perianu, Dumitrașcu, Șerban, Chamed, Akhmatov, Dinu, Orozco
Antrenor: Toni Petrea

UTA Arad (3-5-2): Iacob- Erico, Benga, Hoxhallari- Benzar, Anton, Batha, Ubbink, Pop- Milosevic, Postolachi
Rezerve: Balauru, Vukcevic, Dobrescu, Chindriș, Marrone, Cascini, Stahl, Barbosa, Keșeru
Antrenor: Laszlo Balint

Urmăriți Playsport.ro și pe