Toni Petrea, nervos după al șaselea meci fără victorie: ”Nu se supăra nimeni dacă aveam 3-0”

Pintilie Iosif 23.01.2023, 20:56
Toni Petrea, nervos după al șaselea meci fără victorie: ”Nu se supăra nimeni dacă aveam 3-0”

Chindia Târgoviște a ajuns la șase meciuri la rând fără victorie, după ce echipa a remizat cu FC Argeș. Deși au controlat partida, elevii lui Toni Petrea nu au reușit să pună mâna pe cele trei puncte.

Formația rămâne pe loc de baraj, 13, cu doar 22 de puncte adunate în același număr de etape.

Toni Petrea, supărat după ce a remizat cu FC Argeș

La finalul partidei, antrenorul principal al lui Chindia Târgoviște, Toni Petrea, s-a declarat supărat pe rezultat, considerând că jucătorii săi au făcut cadouri adversarilor. În același timp, el este d epărere că jocul este unul bun, iar jucătorii au atitudine când intră pe teren.

„Normal să fim supărați, după un meci pe care l-am controlat total. O primă repriză în care, dacă aveam 2-0 sau 3-0, nu cred că s-ar fi supărat nimeni. Am crezut că s-a terminat luna cadourilor, dar în repriza a doua, am mai făcut un cadou adversarilor, ca și cu Craiova.

Se întâmplă, lipsă de comunicare, lipsă de concentrare sau superficialitate. Important e să revenim cât mai repede, pentru că ne distanțăm de grupul de echipe care sunt în față.

Îmbucurător este jocul, atitudinea și îi felicit pe jucători, nu am ce să le reproșez, am creat o sumedenie de ocazii. Am suferit la fianlizare, poate trebuie să mai lucrăm la asta, pentru că am pus accent pe alte aspecte.

Am venit din urmă, eram în urmă rău, laudele lor sunt trecătoare. E normală această tactică de adormire când joci cu o echipă. E greu să vii de pe ultimul loc, am câștigat câteva, dar după aia nu am mai reușit.

Întâlnim acum echipe pe care, în proporție de 90%, le vom întâlni și în play-out, dar niciun joc nu este ușor, sunt surprize. Va veni și înjumătățirea, vedem unde ne clasăm”, a spus Toni Petrea.

Marco Dulca: ”Cei de acolo știu de ce nu am jucat mai mult”

Marco Dulca, mijlocașul revenit la Chindia după experiența de la FCSB, a vorbit și el după meciul cu FC Argeș.

”Încep să mă simt din ce în ce mai bine, aveam nevoie de minute, de jocuri. Băieții m-au primit foarte bine, am întâlnit un grup foarte unit, cu câteva schimbări care aduc un plus echipei și cu un antrenor foarte bun care știe să ne motiveze și cred că este cel mai mare plus al Chindiei.

Fiecare meci e important. Până se termină campionatul trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Cred că prin forța grupului vom reuși acest lucru.

Nu pot să zic că ne așteaptă un program acceptabil, și noi suntem acolo jos. Sunt echipe care joacă fotbal și trebuie să scoatem maximum la fiecare meci”, a spus Marco Dulca.

El nu a vrut să comenteze prea mult plecarea lui de la FCSB, însă este bucuros pentru că a avut o experiență din care a avut doar de învățat.

”Nu vreau să mă pronunț eu dacă meritam sau nu. Cei de acolo (n.red. FCSB) știu cel mai bine cum au procedat cu mine. Mă simt foarte bine. A fost o perioadă în care am avut ce învăța, au fost și plusuri, și minusuri. Sunt împăcat, sunt liniștit, am jucat în Conference League, am fost la o echipă foarte bună, am avut de învățat din această experiență.

Sunt mulțumit că au fost câteva plusuri, dar orice jucător își dorește să joace cât mai mult. Presiune există la fiecare echipă, că te bați la titlu sau te bați acolo jos. Așa cum am zis, cei de acolo știu cel mai bine de ce nu am jucat mai mult. Mă bucur că am jucat azi mai mult de o repriză și sper să o fac cât mai bine în continuare.

Sunt jucători talentați la FCSB, foarte tineri, și cred că au forța să se bată până în ultima etapă la campionat”, a adăugat Dulca, la finalul meciului cu FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe