Toni Petrea, nervos după meciul cu Sepsi! „Dacă patronul s-a exprimat public, de ce mă mai întrebați pe mine?”

Mihai Cheles / 17.05.2021, 00:46
Toni Petrea, nervos după meciul cu Sepsi! „Dacă patronul s-a exprimat public, de ce mă mai întrebați pe mine?”

Toni Petrea, nervos după meciul cu Sepsi! Antrenorul celor de la FCSB s-a simțit deranjat de întrebarea reporterului, pe tema modificărilor din timpul meciului.

Toni Petrea, nervos după meciul cu Sepsi! „Dacă patronul s-a exprimat public, de ce mă mai întrebați pe mine?”

FCSB a remizat, scor 2-2, pe terenul celor de la Sepsi, duminică, într-0 partidă din etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 1. Cu această ocazie, CFR Cluj păstrează trei puncte în fruntea clasamentului și are șanse foarte mari să se încoroneze pentru a patra oară consecutiv campioana României, în următoarea etapă.

E o dezamăgire să nu reușești să câștigi, în condiția în care până acum depindeam de noi. Din păcate nu am reușit și șansele noastre să câștigăm titlul depindea de adversarul nostru. Mp bucur că am egalat, dar dezamăgirea e mare că ne doream să câștigăm în seara asta. Să vedem ce se va întâmpla. Atâta timp cât vor fi șanse, atunci noi o să încercăm să câștigăm meciul următor”, a declarat Toni Petrea, după meciul cu Sepsi.

Toni Petrea, nervos după meciul cu Sepsi!
Toni Petrea, nervos după meciul cu Sepsi! „Dacă patronul s-a exprimat public, de ce mă mai întrebați pe mine?”

Toni Petrea: „Ceva nu este în regulă cu accidentările. Nu îmi explic momentan”

FCSB a fost nevoită să opereze două schimbări foarte rapid, în primele 50 de minute ale meciului! Dragoș Nedelcu și Ovidiu Popescu au „picat la datorie”. Durerile s-au acutizat, astfel că Petrea a fost nevoit să-i înlocuiască.

Explicații nu pot să găsesc momentan. Cert e că am avut foarte multe probleme și ceva nu e în regulă. Sunt probleme mai vechi care au recidivat și aici mă refer la Ovidiu Popescu. O să văd cât de gravă este. Toate aceste probleme ne-au dat planurile peste cap. Noi încercăm și luptăm până la capăt, până când avem șanse matematice. O să vedem ce se va întâmpla la cealaltă partidă…”, a completat Petrea.

În poarta celor de la FCSB a fost veteranul Cătălin Straton. Cel care l-a înlocuit pe titularul obișnuit, Andrei Vlad. Reporterul a încercat să-l întrebe pe antrenor dacă Gigi Becali este omul din spatele acestor decizii, însă antrenorul a răbufnit nervos. Semn că, sub mina de om diplomat și relaxat, există și o persoană tensionată, furioasă pe anumite subiecte.

Vlad nu a fost accidentat. La meciul trecut a avut ceva probleme medicale, dar evoluțiile sale nu au fost foarte bune. (Patronul Gigi Becali este cel care dictează aceste schimbări? A declarat public) Păi, dacă patronul s-a exprimat public, atunci de ce mă întrebați pe mine? Nu vreau să comentez astfel de chestii”, a răspuns Petrea.


Sepsi – FCSB 2-2 (Petrila 69, Dumiter 71 / Buziuc 81. Tănase 90+2)

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, B. Mitrea, M. Ștefănescu – Fofana, Vașvari – Dumiter, Eder Gonzalez, N. Păun – Safranko
Rezerve: Antrenor: J. Fernandez – Tincu, L. Kovacs, Purece, Petrila, Csiser, N. Tamas, Golofca, L. Fulop
Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Straton – V. Crețu, I. Cristea, D. Nedelcu, Radunovic – Ov. Popescu, Oaidă, D. Olaru – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Vînă, Buziuc, Ov. Perianu, A. Musi, Ciuciulete, Fulga, A. Niță
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Avram Valentin (Bucureşti) și A2: Mitruţi Daniel (Craiova)