Toni Petrea nu mai rezistă! Cum a răspuns când a fost întrebat despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Octavian Vasilescu 20.03.2022, 18:22
Toni Petrea nu mai rezistă! Cum a răspuns când a fost întrebat despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea (47 de ani), a reacționat dur la ultima conferință de presă. Tehnicianul s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre situația atacantului Claudiu Keșeru (35 de ani).

Keșeru a fost tras pe linie moartă de FCSB după ce l-a supărat pe patronul echipei, Gigi Becali (63 de ani). Keșeru va rămâne liber de contract la vară, iar până atunci nu va mai juca la FCSB.

Toni Petrea s-a enervat la conferința de presă

Toni Petrea a spus că nu el trebuie să răspundă cu privire la situația lui Claudiu Keșeru:

Atunci, dacă dumneavoastră știți, de ce mă întrebați pe mine? Ca să aveți confirmarea mea? Nu o să auziți asta niciodată de la mine. Nu am ce să fac decât să găsesc soluții cu jucătorii pe care-i am la dispoziție

Nu s-a schimbat nimic în cazul lui. Rămâne în afara lotului. Am mai spus-o, printre rânduri. Din moment ce eu v-am spus că a intrat în dizgrația conducerii… Am discutat cu conducerea clubului, cu argumente pro și contra, dar asta s-a hotărât.

Nu pot spune ce se va întâmpla în situația asta. Eu discut foarte mult cu el, mă ajută la antrenamente în anumite momente prin atitudinea lui. Am o relație OK cu el, corectă. A înțeles, normal, este un jucător cu experiență, matur. Nu se pune problema să nu înțeleagă”, a spus Toni Petrea, citat de Digi Sport.

Claudiu Keșeru a evoluat în 18 meciuri pentru FCSB. Atacantul a marcat cinci goluri și a livrat trei pase decisive în actuala stagiune.

Clasamentul din play-off Liga 1

  1. CFR Cluj – 42 pct.
  2. FCSB – 34 pct.
  3. Universitatea Craiova – 30 pct.
  4. FC Voluntari – 27 pct.
  5. Farul Constanța – 25 pct.
  6. FC Argeș – 24 pct.

Gigi Becali, mesaj pentru Claudiu Keșeru

Gigi Becali a fost deranjat de declarațiile făcut de Claudiu Keșeru după un meci din Liga 1:

Normal că pentru mine Keșeru este un caz închis. La revedere! A doua oară nu o să mai apuce să îmi trimită mie mesaje pe la declarații.

Am pus mâna pe telefon și l-am sunat. Dar să vă spună în vară ce i-am zis eu la telefon, nu acum. Nu a zis că în vară o să spună el mai multe? Păi el cu mine face din astea? El e patronul meu? Sau eu sunt patronul lui? Eu i-am zis clar în iarnă că vreau să plece, dar nu a vrut el.

Budescu de ce a înțeles că nu se mai poate la noi? Dar Keșeru m-a luat că nea Gigi stai să vezi, stai că nu mai știu eu ce și uite că el tot nimic. Așteptați-l până în vară ca să vă spună ce i-am zis eu la telefon. Și i-am zis multe”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.