Top declarații fabuloase Dan Petrescu din drumul spre cucerirea titlului! S-a enervat, s-a contrazis, a stârnit râsul… dar a ieșit campion!

Mihai Rosoiu / 21.05.2022, 11:19
Top declarații fabuloase Dan Petrescu din drumul spre cucerirea titlului! S-a enervat, s-a contrazis, a stârnit râsul… dar a ieșit campion!

Dincolo de faptul că e un antrenor redutabil, care a instaurat un monopol asupra titlurilor în Liga 1, fostul internațional Dan Petrescu s-a conturat și ca un personaj al declarațiilor controversate. Mai cu seamă parcă în acest ultim sezon, decis pe ultima sută de metri, ceea ce se poate explica prin presiunea uriașă!

Petrescu a ajuns la 5 titluri consecutive în România cu CFR Cluj, o statistică uluitoare, dacă îl adăugăm și pe ultimul la care a contribuit de la început de sezon până în decembrie, câștigat ulterior sub Ewdard Iordănescu. Și mai are Petrescu un trofeu similar în palmaresul personal, cucerit însă cu Unirea Urziceni.

Să revedem celălalt palmares al lui Dan Petrescu, al declarațiilor fantastice din acest sezon, care au enervat, au stârnit zâmbete sau au contrariat!

După CFR Cluj, liderul, a învins cu 2-0 pe Clinceni, ultimul loc:

„Meciul a fost mai greu decât spuneți. În prima repriză a fost echilibrat. Am avut inspirația să-i bag pe Costache și pe Sigurjonsson și bravo lor, înseamnă că sunt cu capul aici. Mă felicit!”

După amicalul CFR-ului cu Dinamo Kiev:

“Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce a făcut meciul praf cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40 sau cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar, sincer, nu înțeleg logica acestei delegări. Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru el şi pentru fratele lui… Deja ați comis-o, ne-ați curățat!”

Înainte de UTA – CFR Cluj:

“Programarea noastră a fost făcută extraordinar. Dacă plec cu mașina, ajung cu o zi înainte de meci, luni. Cum să pui marți meciul, dacă noi jucăm duminică?! Poate vor să nu mai fim pe primul loc. E penibil!”

Înainte de Farul – CFR Cluj:

”Un meci foarte greu, suntem conștienți că un meci mai greu nu se putea. Suntem conștienți de valoarea adversarului. Știm că va fi foarte, foarte greu”

Aproape tot play-off-ul 😊

“Înjumătăţirea punctelor este cea mai mare prostie din istoria fotbalului”