Tot stadionul a râs când Ianis Hagi a fost numit „omul meciului”! Ce a făcut românul pentru Rangers în victoria cu Dundee

Robert Zanfir / 18.12.2021, 19:36
Tot stadionul a râs când Ianis Hagi a fost numit „omul meciului”! Ce a făcut românul pentru Rangers în victoria cu Dundee

Ianis Hagi a fost titular și integralist în victoria cu Rangers, 1-0, cu Dundee United. Românul a fost ales omul meciului, spre surprinderea celor 50 de mii de spectatori.

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers, în partida cu Dundee United, din etapa a 19-a din Premier Scottish League. Gazdele au câștigat prin golul lui Tavernier, din minutul 71, care a fructificat un penalty. Mijlocașul român a fost ales omul partidei, deși nu s-a remarcat cu nimic.

Tot stadionul a râs când Ianis Hagi a fost numit „omul meciului”! Ce a făcut românul pentru Rangers în victoria cu Dundee

Rangers a ajuns la al 9-lea succes consecutiv în campionat. Echipa lui Giovani van Bronckhorst nu s-a împiedicat nici de Dundee United și pare că are un nou sezon la înălțime, în ciuda despărțirii de Steven Gerrard.

Ianis Hagi a fost trimis pe teren din primul minut și a rămas până la final, dar nu a reușit să se remarce cu nimic. Cu toate acestea, la final a fost ales „Man of the Match”.

Întreg stadionul, care a dezaprobat jocul lui Ianis de-a lungul partidei, a izbucnit în râs când a fost anunțat numele celui mai bun om al partidei.

O primă repriză proastă din partea românului. Jocul lui a dezamăgit de mai multe ori. Pe măsură ce prima repriză s-a dus, mulțimea a devenit din ce în ce mai agitată și nu s-a remarcat niciodată cu vreun assist sau execuție.

S-a mutat mai central odată cu introducerea lui Wright la pauză și a părut puțin mai amenințător, deși nu i-a cauzat niciodată probleme mari lui United.

Ar fi trebuit să se descurce mai bine cu un assist oferit de Wright în minutul 85. Ibrox a izbucnit în hohote de râs când a fost numit de către sponsori Man of the Match, o decizie cu adevărat nebunească,
Rangersreview, care l-a pe Ianis Hagi cu nota 5.

În urma victorie de azi, 1-0 cu Dundee, Rangers adună 48 de puncte după 19 partide și este la 7 pași peste rivala Celtic, care are un meci mai puțin jucat.

Ianis Hagi, la schimb cu un fotbalist român de la Galatasaray

Rangers s-a răzgândit și ar vrea totuși să-l cedeze pe Ianis Hagi, însă solicitarea făcută către Galatasaray a fost una total neașteptată. Scoțienii au pus ochii pe unul dintre românii de la echipa lui Fatih Terim. Presa din Turcia a dezvăluit cum s-ar putea produce mișcarea.

Potrivit FotoSpor, Galatasaray nu exclude varianta de a reveni cu o nouă ofertă pentru Ianis Hagi, însă să-l pună pe masa negocierilor și pe Moruțan. Cel din urmă și-a cam pierdut locul de titular și se punea problema unui împrumut în iarnă.

Galatasaray a primit o propunere surprinzătoare. Formația scoțiană Rangers, care se pregătește să-l vândă pe Ianis Hagi, a bătut la ușă pentru Olimpiu Moruțan. A cerut prețul jucătorului. Chiar dacă se vorbea de un împrumut în pauza competițională, această propunere a Rangers-ului a derutat-o pe Galatasaray
FotoSpor