Toți au auzit de averea impresionantă a lui Floyd Mayweather jr. O să fii surprins să afli câți bani are tatăl său

Bordei Radu 11.12.2021, 21:11

Floyd Mayweather jr este unul din cei mai bogați sportivi din lume și cel mai bogat pugilist din istorie. Fostul mare campion a adunat o avere impresionantă, de aproape 900 de milioane de dolari. Americanul rămâne în lumina reflectoarelor prin stilul exuberant prin care îşi cheltuie banii. Tot de aici provine porecla reprezentativă de „Money” Mayweather.

Mayweather s-a retras după o carieră în care nu a pierdut niciun meci. 50-0 este palmaresul impresionant cu care se laudă marele campion. Nu degeaba a ajuns boxerul american la asemenea performanțe deosebite, tatăl lui a fost și el un sportiv de succes. Dar fiul l-a întrecut cu mult.

Floyd Mayweather jr a depășit cu mult performanțele tatălui. La nivel de avere, este o diferență astronomică

Floyd Mayweather jr a călcat pe urmele părintelui său, cel care i-a dat exemplu să reușească. La 69 de ani, Floyd senior se laudă, însă, mai mult cuc ariera de antrenor. Ca pugilist profesionist, a adunat 28 de victorii, dintre care 18 obținute înainte de limită, 6 eșecuri și o remiză.

În schimb, ca tehnician, a cunoscut un succes extraordinar și a intrat în „Hall of Fame”. A pregătit nume mari, ca scar De La Hoya, Chad Dawson, Joan Guzman, Ricky Hatton, sau Laila Ali, fata lui Muhammad Ali. Nu însă și fiul lui, cu care a lucrat mai puțin. Aceasta din cauza unei rupturi dintre cei doi, care a durat aproape toată cariera juniorului. Marele campion s-a pregătit cu unchiul lui, Roger, alt fost mare campion din familia Mayweather.

Seniorul familie a adunat și el o sumă frumoasă, din cariera de antrenor. 5 milioane de dolari ar fi averea lui Floyd senior, de aproape 300 de ori mai mică decât a fiului.

Floyd trăiește viața pe care alții doar o visează

Fostul campion trăiește acum pe picior mare și nu există niciun moft pe care să nu și-l îndeplinească. Boxerul nu a uitat de unde a plecat, însă. De curând a postato imagine în care arată care a fost prima sa mașină. Faimosul sportiv a fost cucerit de un Chevrolet Indy Beretta. El a condus acest vehicul în 1994, înainte de a fi boxer profesionist și a câștiga atâția bani

Prima mea mașină a fost o Indy Barretta în 1994. Acum călătoresc prin lume oricând vreau cu avionul meu privat. Nu am încetat niciodată să cred, totul ține de muncă asiduă și dăruire în viață.”, a scris Mayweather în postarea de pe Instagram, în care a atașat poza masinii.