Totul pe bogăție. Iubita lui De Jong are adidași unici în lume. Cât a costat o pereche

Catinca Giosanu 23.03.2023, 18:57

Mikky Kiemeney, iubita mijlocașului central al Barcelonei și al naționalei Țărilor de Jos (Olanda), Frenkie de Jong, are adidași unici în lume. Cât a putut să coste perechea de încălțăminte.

Mikky Kiemeney, adidași unici în lume

Mikky Kiemeney, iubita lui Frenkie de Jong, a cumpărat o pereche de pantofi sport cu 9.500 de euro. Foarte puține persoane sunt dispuse să scoată atâția bani din buzunar pentru o pereche de pantofi sau alte articole de îmbrăcăminte. Însă blondina nu se uită la bani atunci când vine vorba de propia imagine. Ea este dispusă să cheltuiască sume colosale pentru articolele vestimentare și nu numai.

Ultima ei ispravă i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Fanilor nu le-a venit să creadă când au aflat că partenera de viață a lui Frenkie de Jong a cheltuit aproape 10.000 de euro pentru o singură pereche de pantofi sport. Alții spun că întreaga lor garderobă a costat mult mai puțin decât adidașii achiziționați de Mikky Kiemeney.

Cum arată adidașii frumoasei Mikky Kiemeney

Femeia de afaceri olandeză este mândră de ultima ei achiziție. Perechea de încălțăminte a fost produsă de către cei de la Louis Vuitton. Nimeni nu mai are adidași precum cei ai lui Mikky Kiemeney. Pantofii sport sunt unici în lume și au fost realizați special pentru partenera de viață a mijlocașului Frenkie de Jong.

Jurnaliștii de la Marca scriu că femeia de afaceri olandeză, în vârstă de 24 de ani, i-a impresionat pe toți cu pantofii care au un preț prohibitiv. Este vorba despre o pereche de adidași „Air Force 1 by Nike x Louis Vuitton” colorată în alb și roșu.

Sursa citată mai arată că adidașii iubitei lui Frenkie de Jong au un design exclusiv creat de regretatul director de creație al firmei franceze Virgil Abloh în colaborare cu firma americană. Este cea mai râvnită și mai greu de găsit încălțăminte din lume. Și prețul ei este cu totul deosebit. Adidașii cu care Mikky Kiemeney a făcut furori în societate au costat 9.509 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe